23. joulukuuta 2014

Jouluntoivotus!

En ole kovin kummoinen jouluihminen, jos sellaiseksi nyt joku itsensä määrittelee, mutta vuoden pimeimmän ajan taittuminen kohti kevättä on aina syy iloon.

Pian kerään itseni ja lähden vielä yhden kerran kaupungille. Piipahdan kirjastossa, ehkä vilkaisen vielä kirjakauppaan ja lopuksi vedän syvään henkeä ja tunkeudun markettiin kaltaisteni joukkoon. Jos vielä muutama tölkki glögiä, varuilta vähän suklaata (jos en saakaan sitä lahjaksi, apua!) ja jotain hiukopalaa.

Aaton vietämme ensin puoliskon isovanhemmilla ja sitten joulupukkihommissa veljeni perheessä. Joulupäivänä on luvassa brunssi äitini luona. Muun ajan ajattelimme maata kotona, lukea, nukkua ja näykkiä herkkuja. Olla vaan.


Toivotan kaikille blogini lukijoille rauhallista ja antoisaa joulunaikaa. 
Toivottavasti saatte viettää sen juuri niin kuin parhaalta tuntuu!17 kommenttia:

 1. Hyvää joulua! Minun piti tänään vielä käydä kirjakaupassa etsimässä joulukirjaa mutta päätinkin tällä kertaa keskittyä oman hyllyn lukemattomiini. Sieltä niitä löytyy :D Lisäksi on monta elokuvaa varattuna ja herkkuja tietenkin :)

  VastaaPoista
 2. Minäkään en ole oikein jouluihminen, mutta silloin saa ainakin hyvällä omallatunnolla vain rentoutua ja olla. Rentouttavaa joulua siis!

  VastaaPoista
 3. Jouluohjelmasi kuulostaa kivalta, pukkihommakin.

  Me tapaamme omiamme kiireettömästi aina loppiaisen alle asti. Ehtii viettää aikaa kunkin perheen kanssa erikseen. Tämä tuntuu nyt tänä jouluna sopivalta.

  Tuo viimeinen toivotuksesi on hyvä ja tarpeellinen. Niin moni tekee, kuten odottaa toisten haluavan ja suihkii joulun ajan kiireellä sinne tänne.

  Kivaa leppoisaa lomaa sinulle Suketus!

  VastaaPoista
 4. Rentouttavaa joulua sinulle! Meillä sukuloinnit päättyvät aattoiltapäivään, jonka jälkeen saa vain olla kotona miehen ja koiran kanssa, herkutella, katsoa telkkaria, torkkua ja lukea, ihanaa ja tulee tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 5. Rauhallista ja kirjaisaa joulua sinnekin! :-)

  VastaaPoista
 6. Iloista joulunaikaa & antoisia lukuhetkiä. :)

  VastaaPoista
 7. Leppoisaa ja rentouttavaa joulua!

  VastaaPoista
 8. Rauhallista, tunnelmallista ja juuri sulle itsellesi sopivaa joulua!

  VastaaPoista
 9. Hyvää joulua, parhaita kirjoja, maukkaita herkkuja!

  VastaaPoista
 10. Teemme hermojaraastavan sukulaiskierroksen, kuten aina, vielä matkalla :-) en siis ole jouluihmisiä minäkään. Mutta sitten voi huokaista ja levätä pari päivää. Kyllä tästä hyvä tulee. Samaa toivon sinulle, leppoisaa lomailua ja paljon suklaata!

  VastaaPoista
 11. Hyvää joulua on nyt jo myöhäistä (tai sitten toivottoman aikaista :D ) toivottaa, mutta mukavia vuoden viimeisiä päiviä sinulle! Toivottavasti takuulla ansaittu joululomasi on oikein rentouttava ja ihana! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!