4. helmikuuta 2010

Ylienergiaa?

Luin viime yönä kauppa- ja varallisuusoikeutta käsittelevää tenttikirjaa noin kahteen. Kiinnostuin aiheesta, ja meinasin vahingossa ylittää vaaditun alueen. Onneksi huomasin virheeni ajoissa. Aamuinen tentti meni ihan hyvin, osa väittämistä oli ihan pönttöjä ("Koira on juridinen henkilö"), mutta pari kohtaa vetäisin arvalla. Toivotaan parasta. Ja kysehän oli perusopintojen 0-kurssista, ei mistään ydinfysiikasta.

Hetkellinen luulo ylimääräisestä energiasta on ohitettu. Sain tosin muutamia hommia valmiiksi, eikä seminaari-istunnossa ollutkaan yhtään niin ahdistavaa kuin etukäteen ajattelin (ja täksi kerraksihan olin jopa jo saanut asioita tehtyä). Seminaaritoverit ovat kannustavia ja mukavia. Ja proffa on myös oikein jees. Hommaa kuitenkin on, yllättäen, jäljellä vaikka kuinka. Tuskin hommatonta aikaa koskaan tuleekaan, mutta kyllä tällainen suma saisi jäädä toistumatta. Yritän kuitenkin parhaani, kuin kunnon partiolainen konsanaan. (Sellainen minusta saattaa muuten taas kerran tullakin, on hieman nääs vedelty erinäisistä naruista ja kyselty vähän proggiksiin, mutta mietin - kerrankin - asiaa hetken, ennen kuin suostun...)

Minulta lähti eilen sänky. Laitoin sen erään nassukirjan kierrätysryhmän annetaan-osastolle tyrkylle, ja parissa tunnissa löytyi ottaja. Kierrätys rulettaa! Harrastakaa muutkin! Itsehän saan uuden sängyn sunnuntaina, kun rakas veljeni roudaa pakettiautolla luokseni mummin huonekaluja. Uuden (tai no, 1970-luvun) ruokapöydänkin saan, ja yöpöydän. Ja helminauhan, vaikkei se kai huonekalu olekaan. Minkkiturkki olisi myös tarjolla, mutta... ehkei tällä kertaa kuitenkaan. Eikä muillakaan kerroilla.

Siirtynen päivän urheilusuoritteen pariin. Tänään on hyvä päivä, kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!