23. joulukuuta 2017

JoulutoivotusJoulu koittaa.

Huolimatta siitä, etten ole erityisesti jouluihminen, haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille tunnelmallista ja rauhallista, juuri omannäköistänne joulua. Tuokoon se niin psyykkisiä kuin fyysisiä herkkuja, lepoa ja hyvää mieltä.

Täällä puuhastellaan vielä jotakin pientä, vietetään toivottavasti sopivassa suhteessa sekä sukulais- että omaa aikaa, herkutellaan ja oleskellaan.

Ja tietysti luetaan.


Hyvää joulua kaikille!

10 kommenttia:

 1. Hyvää joulua sinullekin, ja leppoisaa lukuaikaa!

  VastaaPoista
 2. Rauhaisaa mieltä, lokoisaa oloa ja antoisia lukukotvasia!

  VastaaPoista
 3. Hyvää oleskelua ja rentoutusta kivojen ihmisten ja kiintoisten lukemisten kera!
  Meillä sataa lunta, kunpa pysyis.

  VastaaPoista
 4. Mukavia joulunpyhiä Suketus! Minä olen jouluihminen, mutta on myönnettävä että alan puutua tähän ruoanlaittorumbaan. Se johtunee siitä, että ruoanlaittoa on eläkkeelle siirtymisen jälkeen ollut enemmän kuin tarpeeksi. Työaikana se puoli hoitui näppärästi työpaikkaravintolassa, viikonloppuna kokkaaminen oli just sopiva mitoitus sille hommalle.

  Kirjoja on monessa paketissa. Juha Hurme oli signeeraamassa Turun Akateemisessa eilen. Minulla ei ollut siihen asiaa, mutta luulenpa että minulle saattaa olla tulossa samainen teos.

  VastaaPoista
 5. Oikein mukavan leppoissa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 6. Oikein hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 7. Hyvää joulua sinnekin! Nimenomaan omannäköistä joulua. En ole koskaan ollut ns. jouluihminen. Siksi meinasin ostaa itselleni Antti Holman runoparodiakirjan "Kauheimmat joulurunot", mutta jätin kuitenkin harkintaan.

  VastaaPoista
 8. Joulu alkaa olla jo lopuillaan, mutta ihanaa vuoden loppua ja uuden alkua 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!