2. huhtikuuta 2008

Keuhkot pihalle

Olen ollut jälleen sairaana maanantaista lähtien, kuumetta, vitutusta ja kauhea yskä. Tänään taivuin YTHS:n terkkarille, joka passitti verikokeisiin ja kehotti höyryhengittämään... Olisi nyt edes kuunnellut ne keuhkot, kai heillä siihen koulutus on. No joo. Huomenna saan tulokset, ja jos on tulehdusta niin sitten lekuriin. Olo on kyllä nyt jo parempi, tällä hetkellä kuumetta ei ole ja pystyn hieman säännöstelemään yskimistä. Viime yö oli jotakin ihan muuta.

Eilinen kului vuosituhannen "aprillipilaa" pohtiessa, tämänpäiväinen lehti osoitti, että ei se kai pilaa ollutkaan... Jotenkin skitsofreenisia viestejä ihmiset kirjoittavat esimerkiksi usein seuraamalleni Hesarin keskustelupalstalle. Ensin paheksutaan Kanervan "alapäällä ajattelua" sivukaupalla. Sitten kun tämä erotetaan, alkaa jeesustelu siitä, ettei tätä nyt ihan niin vakavasti olisi pitänyt ottaa, ja onhan mies kuitenkin hoitanut pestinsä kuten kuuluukin. Ja kun Tuppin nimi pongahtaa esiin, sivu täytyy jumaloivista hurraa-viesteistä, joista saa sen kuvan, että Suomen ulkopolitiikkaa pelastuu tämän leveähymyisen, kielitaitoisen, verkostoituneen ja kansainvälisen messiaan myötä saman tien. HUHHUH. No, jos kielitaito kerran riittää, niin ihan kauheita vaatimuksia ulkoministerille ei kaiketi tarvinne asettaa. Ja mitä siitä, vaikka tämä "poika" onkin lähes hurmioitunut Nato-fanaatikko... Kunhan osaa hymyillä ja smalltalkata hitto vieköön! Jään seuraamaan tilanteen kehittymistä mielenkiinnolla. Toivoisi silti jonkinlaista logiikkaa ihmisten mielipiteisiin... ainakin välillä...

Minun pitäisi tehdä ruotsin suullista esitelmää, jonka olen tietenkin jättänyt viime tippaan. Huomenna se pitäisi palauttaa opettajalle. Joopa... Onneksi vain viisi minuuttia on ehdoton maksimi, ja aihekin on mielenräjäyttävä eli tiivistelmä proseminaariesitelmästäni. Jengi varmaan nukahtaa kesken. No, sittenpä on vähemmän tarkkaavaisia korvia kuuntelemassa karkeita virheitäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!