17. huhtikuuta 2008

Uusi hylly ja kirjat sen

Nyt olen taas yksin, ovi sulkeutui paremman puoliskon perässä kymmenen minuuttia sitten. Yhdessäasumiseen voisi kyllä tottuakin, tosin ei yksiössä. Kaksi näin suurpiirteistä (=sotkuista) ihmisolentoa ei voisi saada aikaan muuta kuin universaalin kaaoksen. Ehkä itsenäinen elämä on sittenkin ihan hyvä asia. Joskus sitä vain on vaikea muistaa, lähinnä silloin kun kaikki surettaa ja kateus kalvaa. Kissakin on vielä riiuureissulla, toivottavasti tulee kohta kotiin. Eilen se seurasi minua lähikaupalle saakka ja sieltä takaisin. Tilanne oli absurdi.

En mennyt tenttiin. Ehdin sivulle 120, enkä halua mennä jauhamaan aiheetonta paskaa. Kokeillaan joskus uudelleen. Tässä päivässä oli muutenkin kestämistä, proseminaarissa oli käsittelyssä lennokas, tyylikäs ja siten masentava esitelmä (56 sivua) kiehtovasta aiheesta, eikä minulla ollut siihen mitään sanomista. Joskus tuntee itsensä niin pieneksi, että katoaa kartalta. Alkoi surettaa oma tammikuinen räpellykseni tylsästä aiheesta ilman hienoa nimeä. Vaikka tämänpäiväinen esitelmöitsijä onkin 5. vuoden opiskelija. Silti. Tunsin itseni tyhmäksi, mielikuvituksettomaksi pässiksi. Ehkä olenkin? (No jaa... huoh.)

Eilen kasasin omin käsin uuden aikiia-hyllyni, joka täyttyi saman tien. En tiedä kuinka paljon minulla pitäisi olla hyllytilaa, jotta saisin kaikki kirjani hyvään järjestykseen ja tilaa jäisi vielä odottamaan tulevia kirjaostoksia! Ehkä tarvitsen erillisen kirjastohuoneen. Pitää laittaa muistilistalle seuraavaa asuntoa etsiessäni... En minä miestä tarvitse, minulla on kirjat! Ja mies. Jossain.

Huomisaamuna siivoan. Saan vieraita - serkkuni tyttöineen tulee kylään. Iltapäivällä lähden heidän kyydillään Lahteen mummia tapaamaan. Otan ensiviikkoisen tenttikirjan mukaani, enkä mitään muuta. Pakkohan sitä on saada hieman kahlattua eteenpäin.

1 kommentti:

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!