7. elokuuta 2007

Palkkakuitti naisen tiellä pitää!

Sain kolme uutta verokorttia. Kyllä nyt kelpaa. Onneksi kävin verotoimistossa paikan päällä, koska eilen yrittäessäni rukata uutta korttia netissä ohjelma antoi jatkuvasti veroprosentiksi 0,00. Öh... Verotoimiston neiti sai vastaukseksi 9,5%, mikä kuulostaa huomattavasti realistisemmalta. Tänään tuli palkkakuittikin, jonka piti olla kesän paras 12 päivän työjakson jälkeen... joo ei. Suoranaisesti ei paljon naurata katsella noita summia, mutta pakkohan tässä on asemansa hyväksyä. Tulisi jo syksy, niin voisi murehtia tuttuun tapaan opiskelijan persaukisuutta. Sitä ei ole kivaa tehdä samanaikaisesti kokoaikatyön kanssa. Huoh.

Mustan kissan arvoitus on ratkennut. Heräsin jälleen aamulla sen nau'untaan (oikea kieliasu??), ja paikallistin sen yläkerran ikkunalaudalta. Naapurin kissa siis! Omani on helteestä väsynyt ja lötköttää raajat levällään sängyssä. Eläimillä on varmaan kesällä rankkaa, kun eivät koskaan pääse eroon karvoistaan. Tosin kaiketi ne säätelevät kuumuuttaan jotenkin muuten kuin riisuutumalla. En ole biologi... noloa.

Olen lukenut kiinnostavaa kirjaa, ja muita samanmoisia on yöpöydälläni vielä iso pino. Vielä on kuukausi aikaa lueskella kaikkea, mitä mieli tekee, sitten pitää jo tarttua tenttikirjoihin. Ja niitä riittää!

Ruoka-aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!