6. elokuuta 2007

Irkkunaisia ja sellaista

Ostin Dolores O'Riordanin soololevyn, ja olen kuunnellut sitä aika paljon. Se on hyvä. Erityisesti raita October iskee korkealta ja kovaa. Mukavaa tehdä uusia löytöjä (vaikka oonhan mä jo vuosia diggaillut The Cranberriesiä).

Viikonloppuna olin matkoilla ja nukuin kolme yötä eri paikoissa, keskimmäisen niistä Padasjoella teltassa. Oli hauskaa käydä leirillä tapaamassa kavereita ja tuttuja lapsosia. Jotka vieläkin tunnistavat ja tulevat kertomaan juttuja ja pyytävät ostamaan suklaata kaupasta. Heh. Leiripaikka oli hieno ja hienosti näytti homma toimivan muutenkin (minä vanha ja kokenut arvostelija...). Jotkut voimat vain menevät eteenpäin, ilman vanhoja käpyjäkin, ja niin on hyvä.

Juon kahvini mustana, koska jääkaapissani ei ole maitoa. Ei ole hyvää. Pitäisi kai totuttautua siihen, koska poikaystäväni muistuttaa minua jatkuvasti eräästä e.k. ilmoille heittämästäni sutkautuksesta. (e.k.=ennen kahvia.) Hyh. Kai sitä on pakko mennä tänään vielä kauppaan, koska muuten menen ensi yönä töihin varustautuneena kuivalla ruisleivällä ja jogurtilla. Pitäisi hankkia uusi verokorttikin, koska sain sen työpaikan ja sinne on mentävä tulevana torstaina. Ja vanhan verokortin saan takaisin vasta syyskuussa. Kaikenlaista säätämistä taas luvassa.

Ensi vuodesta tulee rankka. Päivät ovat täynnä ohjelmaa aamusta iltaan, viikonloput sitten aikaa nukkua/ryypätä/surra maailman pahuutta. Joo. Harkitsen edelleen jonkin uuden harrastuksen aloittamista, sillä vaikka Atalpan rasvanpolttojumppa onkin ihan kivaa, jokin ajatustyötä vaativa harrastus voisi tuntua aika kivalta. Hmmm...

Ei kai siinä sitten mitään. Ensi viikonloppuna matkustan jälleen Suomen Chicagoon, tällä kertaa aikomuksenani tuhota muutama olut. (Muutama on suhteellinen käsite.) Sitä ennen olisi viisi työyötä tehtävänä. Mutta enää neljä viikkoa, kunnes pääsen sieltä pois... sitten en enää koskaan pese typeriä lihankuljetushihnoja! HAH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!