12. maaliskuuta 2008

Ongelmia

Minulla on tällä hetkellä aika suuria ongelmia itseni ja itsetuntoni kanssa, mutta koska en bloggaa anonyymisti, en viitsi niistä täällä avautua. Sanotaanko vain, että kaikin puolin paremminkin voisi mennä. En koskaan pääse tavoitteisiini, eivätkä pienet teot näemmä auta yhtään. Jotain radikaalia pitäisi keksiä. Ei vaan onnistu.

Olen jo lähes luovuttanut nationalismi-kurssin suhteen, en jaksa ollenkaan lukea Snellmanista kertovaa kirjaa, vaikka se onkin oikein hyvin kirjoitettu. Koko äijä ärsyttää, enkä saa minkäänlaista otetta luentomuistiinpanoistakaan. Taidan jättää koko homman tekemättä, siihen ei mikään nyt kaadu. En halua mennä marisemaan lisäaikaakaan, koska en voi taata minkäänlaista loistosuoritusta. Enkä halua huonoja arvosanoja. On minullakin ongelmat. No, joka tapauksessa koko kurssi ärsyttää tällä hetkellä, enkä jaksa vaivata päätäni sillä.

Ruotsin tehtävien kimppuun minun kai pitäisi käydä, sillä mieleni tekisi lähteä huomenna Järvenpäähän, enkä halua jättää mitään ruåtsinkielisten esseiden lukemista sunnuntai-iltaan, jolloin minulla on parempaakin tekemistä (24 ja Wallander). Yritän tsempata itseäni, koska Liisakin selvisi hengissä ruotsinkurssista. Ehkä minäkin. Onneksi sen typerän suullisen esitelmän saa pitää yksin, koetan vääntää jotain sanottavaa prosestani. Viisi minuuttia tulee olemaan pitkä aika ruotsiksi puhuen. Huh. Onneksi esitelmään on vielä kuukausi aikaa.

Synttärijuhlat menivät varsin mallikkaasti, suuri kiitos ihanille vierailleni! Oli leppoisa ilta, vaikkakin hoipertelin kotiin kohtuuttomassa olotilassa kellonaikaan nähden. Synttäridrinkit maistuivat makoisilta.

Nyt on perioditauko, ja olen odotellut jo kolme päivää soittoa sairaalasta töihin. Ei ole kuulunut. Olin kyllä viime viikonlopun töissä, eikä se nyt niin hehkeää ollut, mutta raha kelpaisi kyllä, ja kun on ollut tätä lomaakin, niin työnteko olisi passannut vallan mainiosti. Mutta ei sitten, jos ei kukaan kerran halua sairaslomailla tällä viikolla. Tai sitten heillä on muita sijaisia.

Haluaisin matkalle. Mielellään Yhdysvaltoihin. Missä on matkalahjakortti?

Olen lähinnä ärsyyntynyt. Heitän Snellmania kohta tikalla naamaan.

1 kommentti:

  1. Ymmärrän tuskasi. minullakin on vielä 400 sivua leuttavana runebergistä ja klinge kertoo kaikki sen sukusivuhaarat, jotka uppoutuvat nationalistiseen suomeen enkä tiedä minkä kohtien yli voin hypppiä kirjassa. ainakin runebergin sunnuntaipäivällis kuvailujen ohi. Jos olet v-loppuna tampereella, heitä viestillä, voisi mennä vaikka kaffeelle?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!