4. kesäkuuta 2007

YO!

Viikonloppu sujahti univelkaisena ja humalaisena ja krapulaisena. Veljen valmistujaisjuhlat olivat ihan mukavat, melko pienimuotoiset, mutta ruoka oli hyvää. Itse en tehnyt juuri mitään koko homman eteen. Hieman huono omatunto siitä, mutta minkäs sille mahtaa. Olen laiska ja paha ihminen.

Jussin yo-kemuissa tulikin sitten hieman ryypättyä... Toisessa kädessä viinilasi, toisessa oluttölkki. Huh. Ja sitten piti tietysti aukoa taas päätä - onneksi en siis alkanut vittuilla tai haastaa riitaa, mutta kaikenlaista turhaa ihme sontaa tuli kyllä päästeltyä. Inhottavaa. Avautuminen kännissä on ehkä yksi maailman ärsyttävimmistä asioista. Jostakin syystä menin sitten myös RT:seen, jossa hieman jorailtiin Minnan kanssa. Lähdettiin kuitenkin V:n kanssa hoipertelemaan ajoissa kotiin. Ja siitä huolimatta oli eilen taas aivan kaamea krapula. Hyh. Harkitsin taas kerran alkoholinkäytön lopettamista, mutta ei siitä kuitenkaan mitään tulisi. Tykkään liikaa punaviinistä ja oluesta. Valitettavasti.

Tultuani tänään kotiin otin itseäni niskasta kiinni ja imuroin pahimmat pölyt ja kissankarvat pois. Mun pitäisi kehitellä ikkunaan jonkinlainen verkko: täällä on aika kuuma, mutta ikkunaa ei voi pitää juurikaan auki, sillä Riesa karkaa saman tien. Rautakauppa voisi olla tämän viikon ekskursion kohde.

Kahden viikon päästä on Suomen kansankulttuurin tentti - pitäisi ehkä aloittaa lukeminen. Neljästä kirjasta on materiaalia, 3 op odottaa. Jos saisi vaikka aivotoiminnan taas kohdalleen ennen sitä. Toivotaan.

Silmiä painaa ja on hikinen nahkea olo. Kesä on ihan jees, mutta kuumuuteen kestää hetken totutella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!