8. kesäkuuta 2007

Atshii.

Kesäukkonen on kiva, kunhan se ei hajota mun johtoja.

Tähän mun asuntoon on yksi aiempi asukas kuollut. TÄNNE SISÄLLE. Hyi vittu. En ehkä olisi halunnut tietää sitä. Nyt tiedän. En vielä ole nähnyt kummituksia, mutta ehkä siihen ei kauaa mene. Kävin naapurin kanssa ullakolla, joka on pienehkö ja sotkuinen, eikä luultavasti minkään paloturvallisuusstandardin mukainen. Eli jos jännitystä kaipaa, niin tänne vaan, mennään leikkimään tulitikuilla! Pihallemme suunnitellaan grilliä, joten täällä voi sitten pitää vegaanisia grillibileitä, ja vaikka allasbileetkin, jos joku tuo altaan. Hihii!

Olen innostunut Facebookista, joten päivitän sinne enemmän. Luulisin. Sinne saa kätevästi kuviakin ja kaikkea.

Opintopisteitä kasassa 63, ei paha. Siitä puuttuisi vielä 2 op:n verran HOPS-pisteitä. Pitää ottaa yhteys erääseenkin yliassistenttiin, joka lupasi hoitaa asian joskus kauan sitten, muttei näemmä hoitanut. Kiitti kaloista.

Ensi yön jälkeen on viikonloppu, tänään on palkkapäivä, huomenna menen siis ostoksille, vaikka palkasta pitäisi säästää 90% asuntolainan maksua varten. Uubeibe. Tekisi mieleni palata autuaaseen olotilaan, elää kädestä suuhun, mutta en ehkä sittenkään. Nyt elän kädestä säästötiliin ja olo on allerginen ja vihainen. No, tosin laihdutuskuuri voisi onnistuakin, jos ei saisi käyttää kuin 10 e kuussa ruokaan. Harkitaan.

Nyt siellä sataa. Menen kissan kainaloon lukemaan jotain paskaa (en kuitenkaan tenttikirjoja!) (Vaik pitäis!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!