24. elokuuta 2010

Yhhyh

Inhoja vaivoja pukkasi vielä loppukesän kunniaksi, kiitos vaan. Tunnen itseni keski-ikäiseksi, mikä ei ole hyvä asia. Eipä muuta kuin apteekin itsehoitohyllylle.

Kävin katsomassa Bonoa ja muita uukakkosen poikia. Hyvin ne vetivät, show oli näkemisen arvoinen, samoin Bonon nahkabyysat. Satoikin vain hetken, sopivasti lämppärin ja itse keikan välissä. Stadikan penkit olivat jyrkät ja nuutuneet.

Muutama työpäivä vielä, ja sen jälkeen alkaakin aivan uudenlainen aherrus pedagogisten parissa. Hieman jännittää jo, vaikka onneksi seura on pitkälti tuttua ja mukavaa. Valitettavasti J tuskin tekee puolestani edes ennakkotehtävää. Nimmarini tosin ajattelin hänelle opettaa, josko selviäisi väärentämällä joistakin pakollisista vierailuista. Tunnen itseni aivan koululaiseksi. Pitäisikö mennä Tiimarin kautta kotiin ja täyttää penaali värillisillä tusseilla ja nallenmuotoisilla kumeilla? Tukka on liian lyhyt saparoiksi, mutta ehkä kehitän jonkin muun schoolgirl-lookin. Ainakin mulla on ne makeet fuksianpunaiset Adidas-tennarit, joita eräskin pimatsu kerran kehui. Näistä aineksista rakennetaan täydellinen ausku! (Ja maksoin jo liiton jäsenmaksunkin!)

Lenkkipolut on vihitty käyttöön syksyä varten, mutta sykemittarista loppui paristot. Jälleen yksi rasti kauppalistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!