1. joulukuuta 2010

Ensimmäinen luukku avattu!

Olen viettänyt jo monta päivää käytännössä verkkareihin hukuttautuneena, tukka sikin sokin ja tenttikirja naaman edessä. Neljä tenttiä olisi edelleenkin luvassa seuraavien viikkojen sisään, joten muu ei nyt auta. Lisäksi on tekemättä muutakin. Onneksi tässä hienossa tietokoneessani on näppärä muistilapputoiminto, joten käytin äsken monta arvokasta minuuttia to do -listoja kirjoitellen. Tietenkään ei ole yhdentekevää, millä fontilla ne tehdään, hyvänen aika. No, sen lisäksi sain luettua pitkälle kolmatta sataa powerpoint-diaa, eikä kirjoistakaan ole lukematta kuin enää 3/4 viimeisestä, joskin kuivahkosta opuksesta. Ja tentti on sentään vasta ylihuomenna - minähän olen jo melkein oppinut tavoille!

Glögiä tuntuu kuluvan litrakaupalla, mutta ei se mitään. Olen myös kaivellut esiin kaikki kätköissä vuosikausia maanneet kynttilät, ja aion polttaa ne kaikki pois vielä ennen joulua. HAH. Minähän kyllä kovasti tykkään kynttilänvalosta ja kaikenlaisesta tilpehööristä, mutta välillä se ihan unohtuu. Tänä kesänä sain kyllä Lauralta niin kauniin lyhdyn, että siinä kelpaa poltella ihan erikseen hankittuja tuoksukynttilöitäkin. Olenpas romanttinen ja tunnelmallinen. Tai sitten en.

Tänään olisi sään puolesta ollut ihanteellista painella kunnon juoksulenkille, mutta taidan säästellä voimiani huomiseen sulkapallo-otteluun. Viime viikolla nimittäin hävisin räikeästi 2-1, enkä tahdo joutua samaan häpeään uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!