30. marraskuuta 2010

Suosittelen

Lauantaina kävimme V:n kanssa syömässä pitkän kaavan mukaan Amigossa Tehtaankadulla. Tapaksina talon tomaattivalkosipulileipää, valkosipulisieniä ja juustoa, pääruoaksi mieheke otti lihavarrasta ja minä Paimentytön kanaa, jota päällysti about 250 gramman vuohenjuustonokare (nommmmmmmm!). Juomana tietenkin viiniä, Raimat Abadia Crianza. Erittäin hyvä!

Kuva: www.meiranova.fi


Viereisessä pöydässä ruokaili varmaan yhdeksänkymppinen setä, joka ei enää kovin hyvin nähnyt. Ei haitannut menoa, herra oli selvä kanta-asiakas, jolle tarjoilijat toivat "sen tavallisen" ja neuvoivat, millä puolella lautasta on salaatti ja kumman käden puolella on olutlasi. Jälkiruoaksi tietenkin kahvi ja konjakki. Illallisen jälkeen yksi tarjoilijoista saattoi sedän taksiin. Juuri näin!

Kuva: www.fonecta.fi

Mää diggasin, menkää ihmeessä muutkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!