12. maaliskuuta 2009

Perse kiinnostaa!

Sori vaan kaikki te friikit, jotka googletatte perseeseen kohdistuvaa kiinnostustanne, täältä ei löydy vastausta siihen tai moneen muuhunkaan tuskaan. Kiitos J vielä kerran verkkovastaavan työkalujen käyttöön opastamisesta, itseään voi viihdyttää monella tavalla (eikä se liity aina mitenkään perseeseen, tiedoksi vaan!).

V nauraa tavalleni laittaa baskeri päähän. Ilmeisesti sitä ei kuulu laittaa ensin takaraivolle ja sitten vasta otsalle. Mutta tänään junassa eräs ranskatar laittoi baskerin päähänsä aivan samalla tavoin kuin minä! Siitäs sait, naisellesi nauraja! Olen trenditietoisempi kuin uskottekaan.

Päivä oli pitkä ja silti tuntuu, etten saanut mitään aikaan. Kävin kuitenkin Helsingissä kokoustamassa, ehkä sekin on jo jotain. Toivon töitä viikonlopulle. Voisi tietysti mennä vapauttamaan vaikka jonkun kivan sairaalabakteerin hospitaalin putkistoon, mutta pääsy labroihin on hankalaa. Ehkä tyydyn vain toivomaan jonkun elämäänsä kyllästyneen vuorotyöläisen päättävän sairastua äkillisesti viikonlopuksi. Viime perjantaina puhelin soi, mutta en vastannut, koska olen huono valehtelemaan kivalle toimistosihteerille. Ja viime viikonloppuna oli tosiaan muutakin tekemistä.

Joku paskapää tuntuu tyhjentävän tiliäni ihan työkseen. Itku meinasi tulla tänään verkkopankin avattuani. Ei ole helppoa ei.

Minulla on ikävä sitä yhtä Aasian seikkailijaa, tule jo kotiin hitto vieköön. Vaikka eihän meillä mitään yhteistä kotia olekaan, mutta silti. Heikko on ikävästä kärsivä nainen. Nih.

2 kommenttia:

  1. Ei nyt aina, mutta useimmiten. Tai kuten demi.fi:ssä oivaltavasti on todettu: "Ainahan se perse kiinnostaa, ja jos tissit on upeat ja perse huono, niin perse on vain sitten kestettävä. Ehkä huono perse kuitenkin on pienempi paha."

    Ystävällisin terveisin,

    fil. yo. Kaksinaisuudessaan yhtenäinen

    VastaaPoista
  2. hei hakkeri. opeta mullekin miten voidaan nähdä millä hakusanoilla on sivulle kurkisteltu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!