11. maaliskuuta 2009

Otsis on kiva!

Kampaajalla käynti nostatti itsetuntoani noin kolmetoista senttiä. Uusi tukka on kiva ja peilistä katsova tyyppi on iloisen ja veikeän näköinen. Kannattaisi harkita tällaisia tekosia useamminkin.

Olin tänään työhaastattelussa. Jännitin sitä kovasti, mutta tilanne oli loppujen lopuksi ihan rento ja haastattelija mukava. Kyseli kielilläkin, sillä hakemassani työpaikassa on olennaista osata niitä. Taisin selvitä tentistä. Ensi viikolla selviää, kuinka käy. Jännää! Muitakin hyviä hakijoita on varmasti roppakaupalla, mutta ainahan kaikki on mahdollista.

Minun tekee mieli katsoa Frendejä ja maata säkkituolissa. Keskeneräinen luentopäiväkirja huutelee, mutta tukin korvani. Onhan nyt loma. Huomenna on vuorossa jälleen reissu Helsinkiin, harmi ettei tililläni ole rahaa mihinkään mukavaan. Perjantaina on tosin palkkapäivä, mutta sehän ei valitettavasti auta torstaina, päättelen loogisesti.

Jalkani on vielä vähän kipeä, siihen tavallaan pistelee. Ei kai kyse voi olla mistään ikävästä? En halua mennä lääkäriin, en haluuuuuuu!

Täältä turhuudesta tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!