25. tammikuuta 2009

Winning a battle, losing a war

Sain tänään, sunnuntaina 25.1. herran vuonna 2009, valmiiksi vuoden ajan takaraivossani jyskyttäneen kandidaatintutkielmani. V lähti aikaisin, minä jäin hiukset likaisina collegepaidassani jälleen yksin. Avasin tietokoneen, iskin muistitikun paikalleen, avasin tiedoston kandi_autokoulut_versio1.doc ja otin itseäni niskasta kiinni. Luin ajatuksella vuoden takaisen opponenttini kirjoittaman arvion/korjausehdotuksen, selasin parit metodikirjat ja muutaman opuksen liikkumisen kulttuurista ja aloin kirjoittaa. 23 sivua on nyt valmiina tulostettavaksi, kopioitavaksi ja ohjaajalle vietäväksi. Bite me, blondies! Tein sen! Helmikuussa kiskaisen valmiiksi kypsyyskokeen, maaliskuussa käyn tenttimässä viimeisen pakollisen metodikirjan, suoritan vielä 13 op sosiologiaa, 4 op yleistä etnologiaa ja pari satunnaista hallintotiedettä ja - sitten olen humanististen tieteiden kandidaatti. Kiitos, sulkeudun suosioonne!

Tänään syön hyvällä omallatunnolla suklaata ja fetasalaattia. Huomenna menen aamulla bodypumpiin, sieltä laitokselle palauttamaan Sen ja sitten voisinkin vain makoilla sängyssä onnellisesti hymyillen. En olekaan ihan turha jätkä.

Viikonloppu kului nopeasti. Kävimme katsomassa Rööperin. V tykkäsi, minä en erityisemmin. Kaupunkikuva jäi ohueksi, vaikka mahdollisuuksia olisi ollut paljon. Peter Franzén vakuutti, Samuli Edelmannista en pidä ihan vain periaatteen vuoksi (Virsiä? Virsiä II?????! Armoa, pyydän!), Kari Hietalahti oli samanlainen ressukka kuin aina. Selinin elokuvissa on aina samat näyttelijät samanlaisissa rooleissa. Kai tästä maasta muitakin naamoja löytyy? Yrittäkää edes, rahamiehet!

Satoi lunta ja minulla on uudet lakanat. Hesarissa oli ystävän nimi vihityt-palstalla.
Tämä päivä oli hyvä päivä.

1 kommentti:

  1. Hei onnea! Hieno juttu!

    Mäkin alan tehdä heti, kun tämä perioidi on ohi. Ensi perioidiin otain vain pari kurssia. lupaan sen itselleni. Lupaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!