2. tammikuuta 2009

Parempaa aikaa etsimässä

Hengityselimistöäni piinaava paine jatkuu edelleen. Sekä ulos- että sisäänhengitys tuottaa hassua korinaa, yskänpuuskat ovat ajoittain melko rajuja, ja suussa maistuu paska, vaikka pesin hampaat vast'ikään. Muuten olen kai terve. Varasin ajan neurologille, pääsen sinne viikon kuluttua. Pyydän suosiollisilta jumalilta armoa viikoksi: ei migreeniä ennen lääkärin tapaamista, kiitos! Intoni tuhlata vakuutusrahoja yksityisellä lääkärillä kohosi toiseen potenssiin vietettyäni uuden vuoden pää ämpärissä Vierumäellä. Sain uskomattoman päänsärky&pahoinvointikohtauksen kesken kaunista uuden vuoden aaton iltapäivää. Kivaa juhlaa sullekin, saatana. Enää pitäisi sitten löytää jokin selitys tälle kaikelle. Luottoni neurologiin on suuri. Vielä.

Vuosi on siis vaihtunut, kotini on yhtä sotkuinen kuin ennenkin ja tiskit odottavat edelleen altaassa. Kissa vaanii pöydänjalkojen takana, tili tyhjenee, kiloja karttuu, hukun turhuuteen. En jaksa mennä salillekaan yskimään, ehkä huomenna, jos olo on parempi. V:n kanssa käyty päänsärkyinen debatti johti siihen, että harkitsen syvästi absoluuttista alkoholittomuutta kunnes syy päänsäryille löytyy. Olen siis harvinaisen kivaa bileseuraa jatkossakin, uskokaa pois. Yliopistolle pitäisi kyllä raahautua ennen kirjaston sulkemisaikaa, mutta mielummin makaisin peiton alla hiljaa neuvostoliittolaista tiedettä käsittelevä kirja tyynyn alla. Vaatteetkin ovat likaisia, kuka ne on sotkenut?

Viime vuosi oli ihan kiva, kun näin jälkikäteen ajattelee. Olen sentään yhtenä kappaleena, kissa on terve, Facebook toimii ja jääkaapissa on valo. Tänään tapaan muutamia kivoja tovereita ja eilen oli se päivä, jolloin saattoi jo sanoa, että olemme V:n kanssa seurustelleet neljä (4) vuotta. Se on jotakin se.

En ole yksin.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!