5. toukokuuta 2008

TV:n orja

Minulla ei ensimmäiseen puoleen vuoteen ollut telkkaria Tampereella. En edes kaivannut sitä. Ei minulla ollut sohvaakaan. Sitten sain pikkuveljeni vanhan, pikkuriikkiseen katsomisvälineen, digiboksin ja sohvan. Yritän väittää itselleni, etten katso telkkaria kovinkaan paljon, mutta uskottavuus on sama kuin väitteessäni, etten enää tupakoi. Tosin tilastoihin verrattuna en oikeastikaan katso tuota toosaa kovin paljon, jokusen ohjelman silloin tällöin ja elokuvia joskus hyvin harvoin. Nyt kun lopultakin sain asennettua myös Ylen kanavat digiboksiini, voisin katsella kaikenlaista "älykästä", mutten koskaan muista katsoa tv-ohjelmistoa aamuisin. Tiedän sen, että maanantaisin tulee Täydelliset naiset ja keskiviikkona CSI, Simpsonit tulee arkipäivisin, mutta en halua katsoa ensimmäisiä tuotantokausia, kun ne on niin rumasti piirrettyjä! Frendit minulla on omassakin hyllyssä, mutta silti katson ne joskus Subilta. 24:ää seurasin monta viikkoa, mutta sekin menetti taas imunsa. Wallanderit on käyty läpi, ehkä niitä tulee joskus uusia. Torstaisin majoittaudun haikailemaan vanhoja Teho-osastoja, ja Rimakauhua ja rakkautta on tullut katsottua myös, vaikka sekin on dvd:llä. Siispä odottelen innolla tunnin päästä tulevaa Frasierin ensimmäistä jaksoa! (Enkä sano sanastakaan Täykkärien loppukauden jaksoista...)

Kävin tänään salilla ja kirjastossa tekemässä selvää yhdestä artikkelista, josta pitäisi olla hyötyä terveyshistorian esseeseen. Katsotaan, katsotaan. Ensi viikolla olisi kevään viimeinen tentti, siihenkin pitäisi varmaan hiljalleen lueskella. Sitten vielä yksi oppimispäiväkirja, niin eiköhän se ala olla siinä. Olen ollut ahkera tänä lukuvuonna ja olen myös ylpeä itsestäni - jopa ihan syystäkin! Suoraan sanoen melko mahtava fiilis. Tosin voisin sairaalan sijaan kuluttaa kesäni rannalla ja salilla, en panisi ollenkaan pahakseni. Harmi, kun kukaan ei maksa siitä. Miksei?

Söin hyvää chilistä salaattia iltapalaksi, nyt tekisi mieli teetä, vaikka maha onkin ihan täysi ja ulkonahan on jo melkein kesä, eikä kesäisin juoda teetä. Vai juodaanko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!