20. marraskuuta 2007

Numero sata (100)

Tämä on sadas viestini tähän blogiin. Jännittävää, että niinkin paljon on riittänyt jupisemista, vaikka en aikoinaan uskonut olevani laisinkaan blogi-ihmisiä. Täällä ollaan. Pysykää hollilla!

Olen nyt ylpeä uusien, hienojen kaiuttimien ja langattoman hiiren omistaja. V saa minut ostamaan elektroniikkaa, jonka puutteesta marisen ensin viikkokaupalla. Nyt kuulostavat levytkin hyvältä koneelta kuunneltuina. Ja hiiri toimii, toisin kuin edellinen, joka ei oikein ottanut enää signaalia. Jee. Vielä kun osaisin itse asentaa noita laitteita ja / tai ymmärtäisin niistä ylipäänsä yhtään mitään... iScrobblerin sain kuitenkin toimimaan iTunesissa pitkän tauon jälkeen, mahtavaa! Johonkin minusta siis on. Valmistin myös hyvää sienipastaa, joka maittoi V:llekin hyvin. Minulla siis on seuraa täällä vielä huomiseen. Torstaina lähdenkin sitten laivalle! Haha. En ole koskaan ihan ymmärtänyt, mikä juttu on päästä dokaamaan suljetussa peltipurkissa Suomenlahdelle, mutta nyt olen menossa, joten ehkä tämän matkan jälkeen tiedän. No, täytyy yrittää olla puhumatta vieraita kieliä hytin/yökerhon vessanpöntölle ja käyttäytyä muutenkin niin kuin ihmiset. Yritys on kova. Ihana pikkuveljeni suostui viinapalkkaa vastaan hakemaan minut perjantaina satamasta, joten kotimatka on turvattu. Kiitos.

Kiireitä on riittänyt ihan kiitettävästi. Nyt on hetkellinen suvantovaihe, ja olen voinut lueskella yöpöydälleni kertyneitä ei-tenttikirjoja. Huomenna täytyy kyllä hakea jo seuraavan kirjatentin kirjat yliopiston kirjastosta, mutta sitä tämä elämä taitaa aika pitkälti olla. Jos aloitan ajoissa, saatan ehtiä lukeakin kirjat tenttiin mennessä. Toivotaan... ensi viikolla on muuten espanjan tenttikin, mihin ihmeeseen on kadonnut alkeiskurssin ensimmäinen osa? Ihan huomaamatta se on kulunut. Toivottavasti saan kurssin hyväksytysti läpi, olen ollut ehkä aika paljon poissa sieltä. Keväällä on tarkoitus jatkaa, kunhan vain johonkin ryhmään pääsen ja jokin sopii tiukkoihin aikatauluihini. Keväällä olisi ylipäänsä suunnitelmissa käydä istumassa useammalla luennolla. Katsotaan, katsotaan... ehkä opiskelen keväällä hieman historiaakin, ken tietää.

Aretha pyytää respectiä. Glögi on vielä kuumaa. Kaikki on hyvin juuri nyt.

1 kommentti:

  1. Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!