11. syyskuuta 2007

Dippadaa

Kissanruoka haisee kammottavalta. Ihan vain tiedoksi.

Yritän vältellä lauantain tenttiin lukemista ja keksiä vaihtoehtoisia puuhia. Puheluiden soittamista, tekstareiden lähettämistä (miksi kukaan ei vastaa niihin?), nettisaittien selailua, nettipankin tuijottamista, tv-ohjelmalistojen katselemista (ihan kuin muka jaksaisin keskittyä mihinkään tv-ohjelmaan!) ja teen juomista. Hauskaa. Itse asiassa sijaistoiminnot ovat hieman turhia, sillä tenttikirja on varsin kiinnostava, mutta niin kovin, kovin laaja, että välillä käy ahdistamaan. Niin, ja yksi kirja on vielä kokonaan aloittamatta. Huh.

Huomenna menen jumppaan, tänään en millään jaksanut (tosi hyvä alku sillekin). Päivät ovat pitkiä, vaikka luentoja olisi vain kahteen, kun lähden liikkeelle 5.35 bussilla. Huomenna onkin vielä espanjaa klo 16-18, joten tiedossa on rankka päivä. Mutta ehkä se jumppailu sitten rentouttaa. Toivon.

Laskeskelin syksyltä toivon mukaan kertyviä opintopisteitä, ja niitä on aika paljon, mikä suo erinäisiä helpottavia mahdollisuuksia keväälle. Tai sitten ei, mutta ainakaan Kela ei tule perimään mitään takaisin. Hyvä, hyvä, vauhti päälle ja menoksi, eikä hetkenkään lepoa. Toukokuussa voi sitten hellittää ja lähteä vaikka katselemaan Pariisin tai Berliinin kattoja.

(hm...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!