3. heinäkuuta 2007

Oli hauskaa

Hups, päivittäminen on taas ollut hieman hitaanpuoleista.

Juhannus tuli ja meni, reissu oli kiva, seura mahtavaa ja miestappiot rajoittuivat kolmeen puutarhatuoliin. Itse tosin päätin kaatua perjantaiyönä grilliin, kun tuli vähän kiire... Onneksi mitään ei sattunut kuitenkaan. Saaressa oli tilaa temmeltää, 15 meitä sitten yhteensä oli. Kokkokin poltettiin, se tuntui hienolta. Järvi oli usvainen, ilta pimennyt ja tuli napsautteli tukkeja poikki... Tunnelmallista. Ja hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja hyvää juomaa. Tosin: seuraavan mökkireissun koittaessa EN koeta olla terveellinen ja hyveellinen, vaan otan surua tuntematta evääkseni kaikkea epäterveellistä mässättävää. Muistuttakaa, jos koetan väittää jatkossa muuta! Onneksi T:llä oli mukana sipsejä, jotka eivät loppuneet koskaan.

Viime viikonloppu sujahti PuistoBlues-meningeissä, ja vaikka en mennyt pääkonserttiin, tunnelma oli silti kiva. Järvenpää herää kerran vuodessa eloon, onneksi edes silloin. Ilta sujui häsläten ja säätäen, kivoilla etkoilla Lauralla ja sitten kierrellen kalliita baareja juoden kalliita drinkkejä tanssien Yanossa kyynerpäitä heiluttaen kalliit drinkit kourissa. Vastustamaton humalainen, hah. No, tapasin muutamia yllättäviäkin tuttuja, heitin huulta vieraille, näpsin valokuvia joraavista pojista ja lähdin jopa jatkoille, vaikken siellä kauaa viihtynytkään. Siis minä! Joka yleensä on sammumassa jo ennen pilkkua. Haha.

Töistä on nyt puolet tehtynä. 9 viikkoa jäljellä. Sitten pääsee takaisin koulun penkille, ja olen siitä iloinen. Odotan ensimmäistä luentoa, ensimmäistä tenttiä, esseitä ja luentopäiväkirjoja. Aah. Heidikin totesi, ettei kesätyöstä voi ikinä saada samanlaisia kiksejä kuin opiskelusta. Totta. Sormet oikein syyhyää (taidan olla aika kummallinen).

Kissa on ollut tuhma viime päivinä, ostin taas rentoutusainetta ja vaihdoin hiekkamerkkiä ja laatikkoa. Nyt se on taas ollut hetken kiltimmin. Inhoan väärässä paikassa olevaa kissanpissaa ehkä eniten maailmassa! Raivostuttavaa! Pahimpina hetkinä olen googlettanut kissan eutanasian hintoja, mutta sitten Riesa on taas kiivenyt vatsan päälle kehräämään. Ehkä se on arvannut, mitä ajattelen.

Ai niin, ja kesähitti on ehkä maailman hauskin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!