4. joulukuuta 2006

Mainos II

Heippa hei kaikki karvakorvat siellä ruutujen toisilla puolin!

Käykäähän kirjoittamassa ihkuun ystiskirjaani:/poistettu/

Mitään ihmeellistä kerrottavaa ei tällä kertaa ole. Raportti on saapunut ja taloyhtiön hallitus kokoustaa näinä päivinä, sitä odotellessa. Itsenäisyyspäiväkin on hetikohta, vaikka eipä tuo elämääni vaikuta, kun en (snif!) edes pääse näkemään kättelyjonoa, koska ei ole sitä telkkaria. Too bad.

Ensi viikolla on runsaasti tenttejä, sen jälkeen kolmen viikon loma, jonka aikana ehkä lähettelen muutaman työhakemuksen lisää ja matkustan Pietariin, kunhan happopääni muistaisi joskus ottaa passinkin mukaan viisuminhakua varten. Veljeni on muuttanut pois kotoa naisen kanssa saman katon alle ja minä en. Naisen enkä miehen. Kissaa ei lasketa. Minulla ei ole myöskään joulukalenteria.

Olen nyt äidin luona ja tarkoitukseni olisi alkaa silmäillä muutamaa opusta sekä ensi viikon luentokertauksia että tammikuun kirjatenttejä varten. Adios!

2 kommenttia:

  1. Mä kävin kirjoittamassa sun ystäväkirjaan! Olin eka! Jee! Tyhmää, kun siihen tuli mun toinen nimikin, en ois halunnut sitä "näkyviin". Onneks en sentään sukunimeä lykännyt siihen perään! :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos, muita ei siellä liiaksi näykään olevan, mistä voi ehkä päätellä ystävien määrän ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!