10. toukokuuta 2006

Woitto

Hassua miten makutottumukset ja muutkin tykkää/ei tykkää-jutut muuttuvat aikain saatossa. Esimerkiksi vuohenjuusto. Aiemmin sen haju ja maku toivat mieleen lähinnä hikisukan ja pesusienen sekoituksen. Nyttemmin himoitsen sitä ylettömästi. Niinkuin muitakin juustoja, joita olen ennen kammonnut. Pelottavaa. Tätä menoa alan joskus nauttia viineistäkin. Sitä odotellessa.

Nyt on toinenkin rantarosvojen lukija bongattu kirjastosta. Se ei piristänyt. Lähinnä alkoi suututtaa, miksi sellaiset hempukat koettavat tunkea mun reviirille. Kyse oli siis selvästi tämän kevään abiturientista. Raivo. No, aion olla joka tapauksessa sata kertaa parempi pääsykoevastaaja, joten ei sen pitäisi vaivata.
Riesa on sitten leikattu. Nyt se on puettuna hassunnäköiseen muovikauluriin, vatsa on paljaaksi ajeltu ja röpelöinen leikkaushaava komistaa sitä. Kovasti näyttää nukuttavan. Eilen sain hieman tilannekomiikkanauruja kompuroivasta ja horjuvasta anestesiasta toipuvasta kissasta. Hupinsa kullakin.

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä tosi katkera siitä "kanssakilpailijastasi" :D Hei, täytyyhän sulla olla siellä kurssikavereitakin, et voi yksin olla koko Tampereen yliopiston historian laitos!! Tsemppiä kuitenkin. Mäkin voin ottaa kohta kirjan mukaan töihin, kunhan ensin yhteistyö niiden härveleiden kanssa alkaisi sujua.

    VastaaPoista
  2. Tiedän, mutta kanssakilpailijat ei vielä innosta. Ehkä ne myöhemmin nostattaa taisteluinnon korkeammalle :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!