3. maaliskuuta 2006

Save tonightNorsukin on sitä mieltä, ettei tästä mitään tule.
No ei vaiskaan.

Tänään kehitin filmiä koulussa. Epätoivo ehti jo vallata mieleni, mutta viimeisillä voimilla pinnistin hommat hoitoon. Maanantaina pääsen katselemaan, onko filmillä olevista kuvista mihinkään. Siihen saakka voin olla rauhassa ja hyvillä mielin.

Olen lähdössä vaeltajakasteeseen. Ihan hauskaa. En olekaan aikoihin ollut missään kunnon partiojutussa, on siis aikakin jo. Katsotaan millä mielin jaksan olla, vai jaksanko ollenkaan. Vituttaa edelleen niin uskomattomasti, että V on kiinni, vaikkei pitänyt. Ja ensi viikonlopun samalla lailla, ellei jostain ihmeellisestä oikusta pääsekin lomille.

Olen viime päivät törmäillyt huonekaluihin ja pudotellut tavaroita huomattavasti enemmän kuin yleensä. Raivostuttavaa. Eikä se ota loppuakseen. Inhottaa olla niin kömpelö! Miksen voi olla sulavaliikkeinen ballerinan venyvyyksillä varustettu keijukainen? Ikinä tulisi sellainen olo, että on tiellä ja tukkii paikat. Joo, ei tule tapahtumaan. Siitä on mukava haaveilla tottakai, kunhan pysyn paikallani.

Alan etsiä kameran akun laturia. Kohta täytyy lähteä Järvenpäähän päin. Kaksi synttärikorttia, onhan se tietysti enemmän muistamista kuin ei muistamista ollenkaan.

t. Nimim. Katkera paska -85

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!