Kuka täällä?Bloggaaja tässä terve!

Mukavaa, että olet päätynyt blogiini. Se on ollut rakas harrastukseni jo kuusitoista vuotta, tammikuusta 2006 alkaen. Kirjoitan pääasiassa lukemistani kirjoista, joskin aika ajoin eksyn muillekin kulttuurin poluille kuten teatteriin tai museoon.

Koulutukseltani on historian- ja yhteiskuntaopin opettaja, sielultani ehkä enemmän tutkijatyyppi. Olen työskennellyt museoissa, kirjastossa ja peruskoulussa. Tällä hetkellä tienaan leipäni aineenopettajana pääkaupunkiseutulaisessa yläkoulussa. Nuorten kanssa on fantsua työskennellä.

Olen alusta alkaen blogannut nimimerkillä, joka on väännös vanhasta lempinimestäni. Aivan anonyymi en ole, mutta mielelläni pitäydyn Suketuksen suojissa. Sanomisistani tietysti vastaan, ja blogini onkin subjektiivinen mutuhiekkalaatikkoni, vaikka tietenkin arvostan kommentteja ja keskustelua suuresti.

Pyydän ja saan jonkin verran arvostelukappaleita, joista teen tekstien oheen asiaankuuluvan maininnan. Suurin kirjavarantoni on kuitenkin Helsingin kaupunginkirjasto, tuo erinomainen ja kunnianarvoisa, oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa omalta osaltaan suuresti edistävä laitos.

Minuun saa yhteyden sähköpostilla: suketus85ATgmailPISTEcom.
Twitterissä: @Suketus1


Toivon sinun viihtyvän blogissani ja palaavan takaisinkin. Lukemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!