19. kesäkuuta 2013

Mikä päivä!

Ei ole tätä päivää huonoudella pilattu, se on sanottava.

Melkoista vuoristorataa on tässä viime aikoina menty monellakin tapaa, mutta nyt suunta näyttäisi olevaan tiukkaa ylämäkeä. Tykkään siitä.

Syitä on muutama:

Ensinnäkin posti toi tänään ostamani kirjablogikirjan Rivien välissä, jonka ovat kirjoittaneet Hanna Pudas ja Katja Jalkanen. Ehdin jo hieman lehteillä uutta kirjahyllyn koristettani, mutta lukeminen jää juhannuksen jälkeen. Sen verran toki ehdin jo tilannetta tarkistella, että löysin kirjasta myös omia sanojani. Hih. (Viimeksi toissa viikolla sanojani lainattiin Hesarissa, kun 2000-luvun parhaat kotimaiset romaanit -juttusarja alkoi ja esillä oli Aki Ollikaisen Nälkävuosi. Tästä painetun sanan juhlastahan voisi vaikka päätellä, että kirjallinen urani on selvässä noususuhdanteessa!)

Toisekseen kävi sellainen juttu, että sain töitä! Hoblaa! Itsesäälissä kieriskely kai sitten auttoi, koska ainakin olen tänään iloinnut täydestä sydämestäni kohdalleni osuneesta mahdollisuudesta ja tekemästäni päätöksestä. Kyse ei ole vieläkään oikeasti omasta työstäni, mutta kouluun kuitenkin menen ja opettajaksi minua saa sanoa taas 1.8. Pesti on koko lukuvuoden mittainen päätoiminen tuntiopettajuus, joten ensi kesänä pääsen koko kesäksi nauttimaan ansaitusta palkasta. Iloa!

Kolmanneksi jo vajaan kolmen tunnin kuluttua olen lentokentällä vastassa miestä, joka on ollut poissa melkein viisi kuukautta! Ikävä on välillä ollut ihan tolkuton, mutta nyt, kun kaukosuhde on taas vaihteeksi päättymässä, ajan huomaakin kuluneen ihan kauhean nopeasti. Paitsi tietenkin nämä viimeiset hetket ovat aika pitkiä. Jännä.

Neljänneksi ja viimeiseksi on toki huomioitava, että juhannus on täällä! Suosikkijuhlani vuoden kierrossa, ehdottomasti. Aamusta starttaamme laina-auton ja suuntaamme Katajanokalta kohti Pohjois-Karjalan pikku saarta, hirsimökkiä ja hillitöntä relausta. Mukaan lähtee ainakin viiniä, halloumia, paristot mankkaan ja kasa kirjoja (joita en vielä ole valinnut). Tästä mää tykkään!

Voi kun aina voisi tuntua näin hyvältä! Toisaalta ehkä ihan hyvä, ettei tunnu. Mutta juuri nyt kaikki on niin hyvin, että on ihme, jos ei kohta ala sataa hattaraa ja keijut tanssia cancania.

Sitä odotellessa toivotan kaikille lukijoilleni muikean mainiota juhannusta!18 kommenttia:

 1. ♥ ♥ ♥ !

  Niinhän se elämä aina järjestyy =)

  Onnea ja hyvää jussia!

  VastaaPoista
 2. Miten ihanaa, niin paljon iloa! Ja vielä koko lukuvuoden pesti, täydellistä! Nauti juhannuksesta ja kotiinpalanneesta siipasta ja kaikesta!

  VastaaPoista
 3. Tuli itellekin hyvä mieli. Hauskaa juhannusta ja onnea nyt vaan ihan kaikesta! :D

  VastaaPoista
 4. Mahtissyitä olla veri häpi ja kunnon rummutus on paikallaan.

  Mä olen niin urbanisoitunut, että vietän juhannukseni Naantalin kylpylässä perheen kera. Ainoa, joka ehkä haluaisi mökille on mieheni, me muut ollaan onnellisia, että saadaan olla siististi sisätiloissa, syödä ravintoloissa ja viettää aikaa ilman hyttysiä ja ulkohuussia :)

  Ihanaa juhannusta teille molemmille!

  VastaaPoista
 5. Mahtavuutta! Huippua! Huutomerkkejä! Hienoja uutisia. :) Juhannuksia sinnekin!

  VastaaPoista
 6. Voi että, ihania asioita ja uutista kaikki! Ja tykkään cancania tanssivista keijuista. Onnea ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, mahtavia juttuja! Etenkin on hienoa tuo töiden järjestyminen :) (Se järjestyi minullakin paremmin kuin ikinä osasin toivoa.)

  VastaaPoista
 8. Hienoa, onnittelut ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 9. Jee!! Onnea ja ihanaa juhannusta! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana hyvänmielen postaus :) Paljon onnea työpaikasta! Ja hyvää juhanusta tietty.

  VastaaPoista
 11. Onnittelut töistä ja rentoa juhannusta! :)

  VastaaPoista
 12. Onnea työpaikasta! Ja ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 13. Onnittelen, että sait vuodeksi työtä. Ja että asiat ovat muutenkin niin hyvin. Juhannusta!

  VastaaPoista
 14. Olipa kiva lukea tällaista! Onnea ja iloista juhannusta ja koko kesää! Tanssikoot keijut pitkään!

  VastaaPoista
 15. Kiitoksia toivotuksista! Olosuhteet ovat edelleen erinomaiset, juhannus sujui mallikkaasti ja nyt voi oikeasti ihan vaan relata heinäkuun loppuun saakka, ihan mahtavaa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!