6. toukokuuta 2009

Kevätsade puhdistaa mielen ja kehon

Radiohiljaisuuteeni on kaksi syytä: laiskuus ja kykenemättömyys saada näppäimistön kautta oksennettua mitään järkevää näytölle. Lisäksi minulla on vaikeuksia muodostaa kunnollisia suomenkielisiä lauseita.

Vappu tuli, vappu meni, turhankin kosteasti. Onneksi on V. Muuten olisin ehkä löytänyt itseni vähemmän hyvistä paikoista. Ei siitä sen enempää, onhan tuo vappu ensi vuonnakin, kullakin tykönänsä.

Kesätöiden alku aikaistui kahdella päivällä, mikä ei oikeastaan ole lainkaan hullumpi asia. Tänään sain käyttää koko 6,5-tuntisen työpäiväni perjantain työpajan suunnitteluun. Jee! Mairittelevampaa tosin olisi, jos työpajaan olisi tulossa muitakin kuin yksi ryhmä angstisia 6. luokkalaisia. Saan ehkä harmaita hiuksia perjantaina. Huomenna saan sen sijaan pukeutua teema-asuun ja esittää vaikkapa fatabuuriemäntää lapsille. Hauskaa. Vielä kun osaisin nuo kierroksen asiatkin selittää vaadittavalla taidolla, tarkkuudella ja tietenkin luovuudella. Ei toki sovinne valittaa, sillä ensimmäistä kertaa saan tehdä koulutustani vastaavaa työtä, jossa on haastetta ja tekemisen iloa. Olen hyväntuulinen, kesästä tulee varmasti hyvä!

Opiskelusta on jäljellä enää onneton rupsaus, mutta harmittavasti olen menettänyt motivaationi lähes täysin. No, jos viikon vielä jaksaisi panostaa jäljellä oleviin repaleisiin rästeihin. Sovitaanko niin? Niin ja sille ootillekin pitäisi laittaa meiliä. Aaaaaargh!

Ulkona sataa, pitkästä aikaa. Kevätsade on hyvästä, vihreää minä kaipaankin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!