9. helmikuuta 2014

Vuosi kuvina – Helmikuu 2014

Minut haastettiin jo loppusyksystä osallistumaan Vuosi kuvina -haasteeseen (kiitos, Sara). Päätin odottaa haasteen aloittamista uuteen kotiin muuttamiseen saakka. Tuntui hauskalta idealta kuvata ensimmäinen vuosi uudessa kodissa – ja vieläpä koko ajan rakentuvalla ja muuttuvalla alueella. Toivottavasti tämä pieni panokseni dokumentoi omalta osaltaan Jätkäsaaren kehitystä. Se on ollut ja tulee olemaan hurjaa.
Vesi kuuluu keskeisesti tänne. Tuuli on myös navakka, kauniinakin päivänä.
Rosoista ja keskeneräistä pintaa pitkin näkee Lauttasaareen. Uusi ja vanha yhdessä – liitto tuntuu toimivan.
Kaupunki ja meri kohtaavat. Minusta tuntuu, että kuulun juuri tänne.

8 kommenttia:

 1. Hieno idea kuvata muuttuvaa Jätkäsaarta. Kuten niin monta kertaa aiemmin, totean taas kerran, että teillä on mielettömän hieno asuinpaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä tosiaan aikamoinen paikka. Paljon keskeneräistä ja muuttuvaa, mutta samalla ei ainakaan taida tulla tylsää. Kiva seurata, miten asiat muuttuvat: kuvista sen viimeistään huomaa, jos ei muuten.

   Poista
 2. Upeita kuvia! Jätkäsaari näyttää kauniilta kaikessa keskeneräisyydessään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tämä kyllä on, ja juuri sen keskeneräisyyden vuoksi. Säröä pitää olla. :)

   Poista
 3. Upeita kuvia ja olisipa ihana asua itsekin noin lähellä merta. Vaikka toisaalta aina välillä kiroankin täsä merenrantakaupungissa asumista kiitos tuulen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katri. Olen aivan hullaantunut mereen nyt kolme vuotta sen rannalla asuttuani. Veikkaan, ettei minua saa enää sisämaahan päin kuin pakon edessä. :)

   Poista
 4. Kääk, tämä postaus on mennyt minulta ohi silmien, onneksi nyt huomasin tämän. Hienoa että lähdit mukaan haasteeseen, ja vau millä kuvilla ja idealla! Mahtavia kuvia! <3 Näitä jään seuraamaan suurella mielenkiinnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, katsotaan mitä keksin... Kohta voisi olla maaliskuun kuvien aika. On jo melkein kevät!

   Poista

Kiitos kommentistasi!