22. tammikuuta 2009

Viihdettä mulle, kiitos

Olen kuluttanut päiväni bodypumpissa, luennolla torkkuen ja dekkaria lukien. Stieg Larssonin trilogian viimeinen osa on meneillään ja tarina on aika jännä, joskin menen niiden svedujen nimissä koko ajan sekaisin, mutta ei se varmaan oo niin justiinsa. Iso kasa historian metodikirjoja tuijottaa minua sekä pöydänkulmalla että kirjasäiliöksi muodostuneen edesmenneen pappani tekemän lasten keinutuolin päällä. Mutta kun dekkareissa on enemmän jutun juurta, ymmärrättehän!

Ei ole muuten kivaa huomata, että kun Mozillan pikagooglehakuun alkaa kirjoittaa sanaa akateeminen, ensimmäinen automaattisesti tarjottava valmis sanayhdistelmä on akateeminen työttömyys. Kiitti vaan. Piristää kummasti tytön päivää, ihan kuin en muutenkin koko ajan miettisi, milloin ikinä pääsen oman alan töihin, edes kokeilemaan. Plaah.

Minulla on nyt aikaa hengittää, joskin huomenna käytän YTHS:n palveluita jopa kahteen eri tarkoitukseen. Ehkä selviän kyseisestä haasteesta. Toivottavasti labratuloksissa ei ole mitään häikkää. Pitäisi siivotakin, mutta kuka sellaista vapaaehtoisesti tekee.

Näemmä päästäni ei valu kuin kuonaa, joten täältä tähän.


Ps. Diggaan Obamaa aika lailla kympillä. Jätkä alkaa saman tien jyrätä ihmisoikeuksien puolesta, hyvä kun on uusille hoodeille edes muuttaa ehtinyt. Lisää tätä, Barack, pyytää yks likka kaukaa pohjoisesta.

1 kommentti:

  1. toivottavasti labratulokset on ok. Vaikka en tiedä on migreeni "ok".

    Museossa on v-loppu työssä tyttö, joka on juuri valmistunut maisteriksi sivuaineina taidehistoria, museologia, etnologia ja pääaineena historia. Töitä ei kuulemma ole.
    joten lue vain sitä hallintotiedettä, niin sulla on paremmat uranäkymät.

    Barack on paras.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!