8. tammikuuta 2009

Naisellisuuden haasteet

Vaikka olenkin ulkoisesti varsin kolho ja kookas tyyppi, tykkään silti naisellisuudesta - miten sen kukakin haluaa käsittääkään. Omaan repertoaariin kuuluvat korut, kaula-aukot, hameet, kevyt meikki ja pitkät hiukset, joita tosin täytyisi käyttää taas pitkästä aikaa kampaajalla. Uusinta uutta ovat kalliit ja jokseenkin makeennäköiset talvisaapikkaat, jotka ovat kuitenkin osoittautuneet varsin haasteellisiksi kävelykumppaneiksi. Varsinaista korkoa niissä ei ole, mutta pohja ei kuitenkaan ole tavallisen tyylini mukaisesti lattea. Olen siis joulukuusta saakka aiheuttanut vaaraa sekä itselleni että kanssakulkijoilleni hoipertelemalla haasteellisilla kengilläni pitkin kyliä. Eilen kaaduin -- jälleen -- keskellä suojatietä, ja alkuviikosta liukastuin kaupassa -- banaaniin! Kyllä. Sitä tapahtuu myös muualla kuin animaatioissa. Suoraan sanoen vitutti. Ei niinkään nolottanut, vaan ihan rehellisesti vitutti. Kukaan ei edes kysynyt, sattuiko. Ehkei ketään kiinnosta, tai sitten tällaista kolhoa olentoa ei huvita lähestyä. Tänään taitoin kengässä olevan nilkkani ilmeisesti ihan kunnolla, sillä se on vieläkin kipeä. Ehkä minun pitäisi kulkea vielä neljällä jalalla.

Kävin eilen taidenäyttelyssä, ja siellä oli kivaa. Menkää tekin. Ajattelimme J:n kanssa ehkä muuttaa Suomenlinnaan, tere tulemast mukaan. Kyllä lautalle aina lisää porukkaa mahtuu.

Huomenna minulla on työhaastattelu. Tänään vein kaksi työhakemusta postiin, ja huomenna pitäisi kirjoittaa niitä vielä lisää. Urakan päätteeksi lupaan esittää hakuprosessini teille graafisessa muodossa, minkä jälkeen kellään ei ole syytä väittää, etten olisi yrittänyt. Nii.

1 kommentti:

  1. Eikä. Oon ite laittanut banaaninkuoreen liukastumisen Kuinka tohtisin kuolla -listani top kolmoseen, sillä sellainen sopisi tyyliini. Tosin en ole koskaan todella liukastunut tähän salakavalaan hedelmänkuoreen, eikä tajunnan sammuminen marketin hevi-osastollakaan kyllä nappaisi... Teetä ja sympatiaa!

    Suomenlinnakin on siellä top kolmosessa, tosin eri listalla. Palkankorotusta odotellessa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!