3. syyskuuta 2007

Nyt se loppui!

Kuten arvata saattaa, olen viettänyt viime päivät aika hyvissä fiiliksissä - lauantaiaamuna loppui kesätyö vuodelta 2007! Lauantai-iltana jatkui kesä 2007 paidattomien poikien kanssa Yanon tanssilattialla joraten (ehdotin toki vienosti paitojen pukemista, mutta ehdotukseni ei mennyt läpi) ja viinaksia omalle paidalle (päällä olleelle) sivistyneesti kaataen. Sunnuntaina katsoin krapuloissani keihäänheiton finaalia! Siis MINÄ! Järkkyä. Tero oli kyllä ihan komee.

Oloni on väsynyt ja sekavahko. Juuri nyt olisin tuttuun tapaan kapuamassa portaita bussipysäkille, vaan enpä ole. Saa nähdä, kauanko menee tottuessa uuteen vuorokausirytmiin. Outoa on, että tunnen itseni nyt laiskaksi, kun en ole töissä kuin 2-3 h päivässä. Viimeisessä vuorokaudessa on tuntunut olevan aivan ylettömästi tunteja. Kai sitä aika nopeasti sitten tottuu (=alistuu) siihen, että työ vie kolmasosan päivästä, mutta nyt on kuitenkin kumma olo. Tänään ehdin jo olla aktiivinen: aamulla töissä, yliopistolla ilmoittautumassa tenttiin, lukemassa siihen tenttiin ja syömässä tofucurrya. Muistin taas, miksi pidän yliopistolla ruokailemisesta: ruoka on useimmiten ihan maittavaa ja annokseen saa aina salaattia ja leipää ja kaikki hintaan 2,35 e. Nami.

Kävi kuitenkin niin, että nukahdin tuossa viiden maissa ja heräsin vasta ennen kahdeksaa V:n soittoon. Voi siis olla, ettei uni tule ihan heti silloin kuin tahtoisin. Ja viideltä taas ylös. Mutta koetan nyt jotenkuten olla ottamatta stressiä tuosta nukkumisesta, eiköhän se asetu aloilleen omia teitään.

Piti mennä lenkille tänään, mutten jaksanut enää noiden unien päälle. Ehkä huomenna. Ensi viikolla alkaakin jo jumpat.

1 kommentti:

  1. Ihanaa, että sun työt loppui!
    Mulla alkaa maanantaina, oon miinuksen puolella innoissani...
    Paikallinen käsitys peruna-tofu-vuoasta on muuten mauton kasa perunaa ja tofua sekä jotain, mikä näytti ruskealta lihakastikkeelta. NAM.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!