26. syyskuuta 2007

Ja laiskuus tuli

Tänään olen ollut niin laiska, että päätäni lähes kivistää. Heräsin viime yönä hieman kolmen jälkeen, enkä saanut enää unta, sillä Riesa halusi pihalle, mutta minä en halunnut päästää sitä. Luin sitten Ben Eltonia ja lähdin äärettömän väsyneenä ja vihaisena töihin. Ja jätinpä sitten 6 tuntia luentoja väliin tältä päivältä, eikä ole edes kauheasti harmittanut, vaikka länsimaisen kirjallisuuden historiassa olikin vuorossa Shakespeare, josta ns. diggaan. No, luen Sannan muistiinpanot. Huolestuttavaa on se, että tosiaan jätän ne luennot väliin, enkä töitä. Siksi lieneekin ihan paikallaan, että työsuhdettani jatkuu enää kaksi päivää. Joku järki tässä hommassa pitää kuitenkin edes yrittää säilyttää. No, nukuinpa tosiaan sitten useita tunteja. Nyt tekee mieli mehua.

Yläkerran naapuri rummuttaa lattiaa ja pöytää ja rämpyttää kitaraansa. Soittaisi edes jotakin hyvää musiikkia, mutta ei. Ja toisessa yläkerran naapurissa parivuotinen kakara vuoroin itkee, vuoroin tepsuttaa pitkin kämppää juoksuaskelin. Joskus sitä toivoisi paluuta Porvoon haudanhiljaisuuteen, jonka rikkoi hetkellisesti vain Lordin euroviisuvoitto.

Olen taas vaihteeksi lykännyt siivouspäivää, yritän ehkä huomenna taas. Luulen, että kissanruoka/basilika/sipulit houkuttelevat banaanikärpäsiä, jotka sitten pörräävät pitkin kämppää ja ovat yleisesti raivostuttavia. Ja lisäävät sotkuisuuden vaikutelmaa (vaikka minähän olen niin siisti!).

Helvetti että kuulostankin urpolta tyypiltä. Mutta niin kai olenkin. En jaksa ajatella oikein mitään. Haluaisin hautautua höpsöihin amerikkalaisiin romaaneihin (miettimättä niitä stilistiikan näkökulmasta... kiitos vaan, johdatus kirjallisuuden poetiikkaan -kurssi!) ja loikoilla raittiissa ilmassa. Harmi vain, että kesä meni jo. Sisällä kun on ajoittain hiukan tunkkaista.

Taidan sivistää itseäni CSI:llä.

Ps. Juoru: BB-Einari on kuulemma minulle sukua! Jumalauta! Kyllä harmitti, kun kuulin, koska en ole yhtään kertaa koko ohjelmaa katsonut. Ja kuitenkin sukua julkkikselle!

3 kommenttia:

 1. Mäkin sivistin itseäni!
  Grissom oli taas feivöritti, kun sekin kärsii migreenistä (syy siihen, että suuntasin tänään sohvalle enkä töihin).
  Olen tänään kerennyt sivistää itseäni jo Todella upeeta -sarjan kakkoskaudella sekä Täydellisten naisten kakkoskauden bonus-levyllä.

  Niin ja kävin mä jollain luennolla mut mitäpä siitä.

  Ai että!

  VastaaPoista
 2. No se Eikka oli kyl tosi omalaatuinen tapaus. Et joo, vois kai se sulle olla sukua ;) Ja sillä on sellaset punaset silmälasit - vähän ku sun Chanelit, mut ei sinne päinkään!

  ...toinen laiskimus ilmoittautuu! Tiskit alkavat varmasti kohta elää ihan omaa elämäänsä keittiössä ellen tee niille jotain..hmm, ehkä huomenna ;)

  Pusuja!

  VastaaPoista
 3. Huominen on aina paras päivä inhottaville hommille. Onneksi se tulee aina uudestaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!