14. marraskuuta 2009

Kaotiikkaa

Tämä viikko on ollut aivan kammottava. Ei samalla tavoin kuin aiemmat viikot, mistä syystä olenkin hieman kauhissani: voiko tätä olla vielä kovin monella eri tavalla? Olen yrittänyt tehdä arviolta miljoonaa asiaa yhtäaikaa, lukea samaan aikaan tenttiin ja tehdä kahta työtä, urheilla, aloittaa tutkimussuunnitelmaa, opponoida, käydä luennoilla, siivota. Sanomattakin on selvää, ettei homma pysynyt kasassa. Torstaina pakenin velvollisuuksiani ainejärjestön hauskoihin bileisiin, jotka piti tosin (koska olen kiltti tyttö) jättää kesken parhaassa vaiheessa (eli kun aloin hitaasti mutta varmasti humaltua). Perjantaiaamuna douppasin itseäni migreenilääkkeillä kammottavan huonolla kasvatustieteen luennolla, minkä jälkeen suolsin tenttikonsepteittain sontaa opetuksesta, ohjauksesta ja oppimisesta. Mutta ekat 5 op on nyt suoritettuna. Tästä on hyvä jatkaa. (Niin, parhaillaan minun pitäisi olla tekemässä filosofian tenttiä D10a+b:ssä, vaan enpä ole. Haha. Kuten sanottua, rakennelmani sortui viimeistään keskiviikkona, enkä kyennyt järjestämään aikaa toiseen tenttiin lukemiselle).

V tuli kylään, lukemaan tenttiin. Minun tarkoitukseni on saada aikaiseksi seminaarin tutkimussuunnitelma, ja toistaiseksi olen toiveikas. Ennen sitä aion kuitenkin tehdä muutamia muita asioita, enkä edes pode niistä huonoa omatuntoa. Aion muun muassa mennä etsimään itselleni iltapukua tulevia sitsejä varten. Hihii.

Aurinko paistaa, mikä jaksaa hämmästyttää näinä aikoina. Aamu on muutenkin ollut miellyttävän raukea - ensimmäinen sellainen vähintään viikkoon. Ensin sain herätä mukavan ihmisen vierestä, sitten joimme hyvää kahvia ja söimme puuroa, pyykit olivat kuivuneet ja pian menen suihkuun. Ja aurinko paistaa. Näin tekee. Tuolla se on. Tässä ihmeellisessä oravanpyörässä kaipaan niin paljon sitä, ettei ole kiire minnekään. Eikä ole mitään tekemättä. (Tiedän, että sellaisen tavoittelu on puhdasta utopiaa, mutta...)

Olen kuitenkin aika onnekas. Muistan sen näinä aamuina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!