15. kesäkuuta 2010

Uutta

Tarkkasilmäisimmät huomannevat, että muutin hivenen ilmettä. Mainoksen uhrina kokeilin huvikseni Bloggerin tarjoamaa suunnittelutyökalua ja päätinkin panna koko höskän uusiksi samoin tein. Samaa näköä blogillani olikin jo ollut neljä vuotta, eli tässä sosiaalisen meedian myllertämässä maailmassa pienen ikuisuuden. Aallonharjalla oleminen onkin jo sitten toinen tarina, mutta kokeillaan nyt tätä huvin ja urheilun vuoksi. Valitukset voi osoittaa kommenttilaatikkoon, lupaan olla ottamatta niitä huomioon.

Aamukahvi maistuu hyvinnukutun yön päälle etenkin, koska tililleni oli tupsahtanut työnantajalta rahaa huomattavasti enemmän kuin odotin. Ilmeisesti kevään koulutuspäivien palkkiot tulivat viimeinkin. Palkkapäivät ovat usein aika jännittäviä, sillä firmallamme ei ole tapana lähettää palkkakuitteja etukäteen, vaan odotukset ovat omien laskelmien varassa. Yleensä lauantailisät puuttuvat ja niin edelleen. Mitä näitä nyt on. Perussettiä. Syksyn suunnitelmat eivät tule sisältämään erityisen paljon töitä, mikä on ainoastaan hyvä asia. Rahaa täytyy sitten kehitellä jollain muulla konstilla. Pääni ei kestä toista talvea tällaista työ- ja opiskelurytmiä, eikä palkkatyön tekeminen ainakaan arkisin onnistu lainkaan samalla tahdilla opeopintojen kanssa rinnakkain. Joten työ saa nyt mennä. Ehtiihän tuota. Loppuikänsä.

Tekisi melkein mieleni aloittaa jo muuttolaatikoiden pakkaaminen, mutta se voisi olla hivenen ylilyötyä. Jos nyt ensin saisi sen uuden asunnon. Pakkaamisen sijaan voisinkin lähteä nauttimaan hyvillä mielin jatkuvasta lomastani kaupungin sykkeeseen, ainakin nyt hakemaan eilen varaamani PuistoBlues-liput.

2 kommenttia:

  1. Komia on blogi!

    Voin tulla sitten auttamaan pakkaamisessa, kun sen aika tulee. Huikkaat vaan! (Itsekäs osa mua toivoo, että siihen aikaan olisi vielä hetki...)

    VastaaPoista
  2. Thangjuu, tää muistetaan. Tosin tarvetta tuskin on vielä hetkeen. Hitaasti mutta varmasti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!