10. kesäkuuta 2010

Day 10 + happiness

Kymmenes päiväni lomalaisena ja hyvältä tuntuu. Olen harjoitellut tänään tulevaa tiukkaakin tiukempaa rooliani helsinkiläisenä avovaimona - kyllä, se on se suuri salaisuus - ja siivonnut kotonani. Into tosin loppui ennen kuin pääsin pölyjenpyyhintävaiheeseen (saati ikkuinoiden pesuun, hyvänen aika), sillä eihän kukaan huomaa pölykerrosta kirjojeni takana? Etenkään, kun kohta on aika taas pakata ne muuttolaatikoihin. Joka tapauksessa vähän suhailin siellä ja täällä kuitenkin. Ruokaakin laitoin pitkästä aikaa, mutta ihan vain itselleni.

Niin, syksyllä minusta tulee helsinkiläinen. Tai heti kun löydämme kodin. Luultavasti vasta syksyllä. Joskin kesä Helsingissä olisi ollut kyllä aika rouheeta, mutta ehkäpä niitä kesiä sitten tulee vielä jatkossa. Nautitaan nyt sitten viimeisestä kesästä Tampereella, ainakin tähän putkeen laskettuna. Joskohan se seuraava koti olisi hieman pysyvämpi kuin viime aikaiset yritelmäni? Toivon ainakin. Ja parasta tässä on tietenkin tuleva asuinkumppani, joka ei ole enää pelkkä kissa. Hihi. Mies talossa. Joopa joo.

Näillä mennään. Lomaa on vielä kolme viikkoa jäljellä ja se tuntuu ruhtinaalliselta ja hyvältä. Aion luuhailla pitkin kyliä, kavereiden kämppiä, terasseja ja kauppoja. Huomenna suuntaan pääkaupunkiin, ehkä voisimme hieman kierrellä haistelemassa ilmaa ja mahdollisia tulevia asuinalueita... ehkä.

Olen juonut viime aikoina aika monta olutta, mutta koska kesämekot ja puuvillahousut eivät kiristä, en anna sen haitata. Sitäpaitsi oluthan on laskettavissa käytännössä ravinnoksi, ainakin aurinkoisella terassilla nautittuna.

4 kommenttia:

 1. Hihihihiiii! Tää on niin hyvä juttu!! Toivottavasti koti löytyy pian, ja mahdollisimman hyvien kulkuyhteyksien päästä Viikinmäeltä tietenkin ;) Sitten voidaan tehdä vaikka mitä - esim. pitää pariskuntailtoja, JAUUUUU! :D :D Mitä niissä muuten tehdään?

  -Laura

  VastaaPoista
 2. Joo, oluesta saa mm. tärkeitä kuituja!

  Oi ei ja samalla ihanaa muuttosi. Harmi, että Tampereella on yksi kaveri vähemmän. Mulla on koko juhannusviikko vapaata ja haluaisin tulla Tampereelle ja nähdä kavereita, mutta nyt mulla on asunto-ongelma, koska meidän Tampereen kämpässä on putkiremontti eikä siellä ole vessa- eikä suihkutiloja ollenkaan. Mutta oothan sä Tampereella vielä heinäkuussa?

  VastaaPoista
 3. Laura: Yhteydet Viikinmäelle on heti seuraavana tärkeysjärjestyksessä kunnollisen kylppärin jälkeen. Pariskuntaillat on mullekin aika suuri kysymysmerkki. Niissä kai naukkaillaan sivistyneesti pari lasia viiniä ja small talkataan - ja sit pojat puhuu poikien juttuja (autoista? metsästyksestä?) ja tytöt tyttöjen juttuja (meikeistä? sinkkuelämää 2 -elokuvasta?).

  Sanna: Kyllä mä roikun Tampereella jatkossakin, jonkun verran on kuitenkin suoritettavia opintoja vielä jäljellä ja tietysti pitää käydä gradupiirissä jne. Ja heinäkuussa olen kyllä vielä täällä, tuskin asuntoa ennen syksyn tuloa löytyy, eli ei hätää!

  VastaaPoista
 4. Hui kauhistus! Älkää sit muuttako ihan vielä, koska mun pitää ehtiä nähdä toi Sinkkis kakkonen ja paremman puoliskon käydä hirvimetsällä, että on jotain small talkattavaa. Ostin kyl kesäksi itseruskettavaa voidetta, siitä puhuminen menee varmaan siihen tyttöjen meikit-osioon? Voin antaa vinkkejä miten saa mm. laikukkaat nilkat :D Too sexy!

  -Laura

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!