14. kesäkuuta 2010

Juoksua ja hyväksyntää

Tänään ylitin jonkinlaisen maagisen rajan juoksuharrastuksessani juoksemalla yhteen putkeen reilun tunnin ja 8,5 kilometriä. Pisin lenkkini juosten ikinä. Enempäänkin olisin taipunut, mutta Kaupin kolmen kilometrin pururadalla on pari sen verran vittumaista nousua, että ne veivät kahteen kertaan puserrettuina voimat ja sykkeen äärimmilleen. Jolkottelin kuitenkin loppuun saakka ja mittarit vilkuttivat hyviä lukemia. Hyvä mä! Enää ei edes haittaa se, että missasin suunnittelemani juoksutapahtuman, sillä ensi keväänä voisi sitten ihan iisisti vetäistä Naisten kympin. Tai miksei jopa puolimaratonin, jos nyt jalka kulkee ilman kremppoja tätä vauhtia. Tiedän kyllä, että kunnolla treenamalla kehittyminen on hyvinkin nopeaa ja tuloksellista, mutta ehken lähde tässä asiassa tavoittelemaan taivaita ainakaan vielä. Viime aikoina kun on ollut havaittavissa jonkin sorttista ylisuorittamista, kun sille tielle lähdetään. Joten tyydyn puuskuttelemaan tällaisia oivallisia pyrähdyksiä säännöllisesti ja kiltisti.

Niin, perjantaina napsahti tähänkin osoitteeseen hyväksymiskirje opettajankoulutuslaitokselta. Tunteeni ovat hivenen ristiriitaiset, sillä olen tässä kevään mittaan muutamaankin kertaan puhunut luotettavien ihmisten kanssa siitä, jaksaakohan sitä vuoden mittaista rääkkiä suorittaa. Haluaako sitä suorittaa? Nyt näyttää kuitenkin siltä, että rastitan kohdan "vastaanotan opiskelupaikan" ja toivon parasta. Edes pelottelut pedagogisten raskaudesta ja suoranaisesta mahdottomuudesta suorittaa ne toisesta kaupungista käsin eivät lannista. Katotaanpa vaan!

2 kommenttia:

  1. Ne kuulemma suunnittelee pedagokisten siirtämistä treelle aikataululla x - eli tuskin vähään aikaan.

    (Joo hei moi, meillä on vissiin sama opiskeluala ja törmäsin blogiis sattumalta.)

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa vaan! :)

    Itse olen menossa tykittämään aineenopettajan pedagogisia Tampereen toimipaikkaan, siis yliopistolla ja Tampereen Norssilla suoritetaan suurimmaksi osaksi. Ongelma tulee siitä, että olen tosiaan muuttamassa Helsinkiin lähiaikoina. Mutta katotaan kuin käy! Ja tosiaan samaa olen minäkin kuullut, että siirtäisivät myös luokanopettajakoulutuksen Hämeenlinnasta Tampereelle jossain vaiheessa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!