25. toukokuuta 2008

Hontelot pojat...

Tykkään pitkistä ja laihoista miehistä, ihan vain tiedoksi, jos joku ei vielä tiennyt. Oman sellaiseni jätin muutama tunti sitten Järvenpään asemalle, enkä tiedä, koska näemme seuraavan kerran. Siihen voi vierähtää useampi viikko. Kaukosuhteessa on kaiketi pystyttävä joustamaan tavallista enemmän, ja nyt sitä taitoa todella tarvitaan. Yritän ottaa rennosti. Dubbiduu...

Huomenna aloitan kesätyöni sairaalahuoltajana, ihanasti aamuvuorolla. Toivon todella, ettei pääni menoksi ole järjestetty mitään perehdytyspaskaa, koen nimittäin, etten sitä enää ns. tarvitse. Tietenkin kaikki siivoustöissä olleet tietävät, että alan ammattilaisille esimerkiksi siivouskärryn tavaroiden järjestys on ydinfysiikkaa vaativampaa tiedettä, jota ei räkänokkaisen kesäsijaisen pidä mennä millään tavoin asettamaan kyseenalaiseksi saati, herran tähden, muuttamaan! Samoin yritän jälleen päästä henkiseen tilaan, jossa en ota henkilökohtaisesti hoitajien määräyksiä aamupalakärryn vesilasien järjestyksestä. Joskus se vain on hankalaa. Nyt koetan kuitenkin kestää tulevat kolme kuukautta menettämättä hermojani, ja otan ohjeet vastaan buddhamaisen tyynesti. Minulla on Tavoite, jonka eteen aion tehdä kaikki mahdolliset ylityötunnit - siispä TAYSin sairaalahuoltajat, voitte huoletta sairastella tänä kesänä, tämä typykkä kyllä tuuraa! Viime kesänä tähän aikaan olin ollut jo lähes kuukauden töissä, ja olin a) päättänyt olla koskaan syömättä mitään marinoitua ja b) valmis kuristamaan äärettömän ärsyttävän työkaverini pesuletkuun.

Viime viikolla olin ahkera, sillä sain aikaiseksi pyörän viemisen huoltoon sekä pankin vaihtamisen. Kestin kutakuinkin hyvin Sammon ongelmat, mutta koska nettipankki ei vieläkään pelitä kunnolla selaimellani, hermot menivät. Minusta tulee siis täysipäiväisesti Nordean asiakas. Tack och hej!

Olen alkanut miettiä vakavissani vaihtoon lähtemistä, ja tänään selailinkin ensimmäistä kertaa yliopiston aiheeseen liittyviä sivuja. Vaihtoehtoja on paljon, minulle taitaa tulla pakokauhu siinä vaiheessa, kun pitäisi tarkemmin päättää. Islannin yliopisto voisi olla aika kova juttu, mutta miehekkeeni huomioi terävästi, että jos sinne lähtee, niin sitten on vaan siellä. Islannissa. Jos lähtee jonnekin Keski-Euroopan suunnalle tai niille main, sieltä pääsee nopeasti seikkailemaan vaikka minne. Pointti oli erittäin hyvä. Ehkä siirrän suunnitelmani Tanskaan? Tai Saksaan? Tämän asian takia valvon vielä öitä, mutta hyvässä mielessä. Intoani on nostattanut myös halukas vuokralainen/kissanhoitaja, jonka ansiota mahdollinen lähtöni tulee täysin olemaan.

Nukahdin junassa, enkä varmasti saa unta tänään ajoissa. Herätys on siinä varttia yli viisi. Kunhan saan pyöräni huollosta, aion alkaa polkea työmatkat, jottei tarvitse kytätä busseja. Ja ihan muutenkin. Työmatkaa on rapiat kuusi kilometriä suuntaansa. Myös kuntosali on hyvin hollilla, kesästäni tulee siis työteliäs ja hyväkuntoinen! Ennen sitä voinkin sitten nähdä painajaisia aamupuuron jakamisen suloisesta vaikeudesta, voi luoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!