4. toukokuuta 2008

Sohvan pesemistä ja surkuttelua
Sohvani haisee pahalta, ja yritän pohtia toimia tilanteen parantamiseksi. Pankkitilini saldo pienenee koko ajan ilman että minulta kysytään mitään (Visa Electronissa lienee jokin omatoimiperiaate), töitä tekisi mieleni tehdä ja toisaalta maata riippumatossa lukemassa suomalaisen keskiluokan ahdingosta. Kotini on lämmin ensimmäistä kertaa tämän vuoden puolella ja minulla on into mennä salille. Ja kesäverhot voisin vaihtaa ikkunoihin.

Vappu tuli, vappu meni. En pukeutunut haalareihini, mutta kuokin valtsikan bileissä ja join viinipulloni tyhjiksi. Lainattu serpentiini ajoi asiansa ja minulla oli pitkästä aikaa kamera mukanani!

Olen viime päivät pohtinut ihmisten tyhmyyttä, pikkumaisuutta ja välinpitämättömyyttä. Lisäksi inhoan omaa materialismiani, joka on aiheuttanut kroonisen rahapulan pahimpaan mahdolliseen aikaan (vika opintotuki tulee ensi viikolla ja eka palkka kesäkuun lopussa). Soitto työnantajalta voisi siis olla ns. toivottava.

Rooma mielessäni jatkan haaveilua.

2 kommenttia:

  1. Vappusi kuulostaa hyvältä! Itse oli tiskaamassa ja kantamassa kahvia pöytään 70 vuotiaille rouville, joilla oli kellastuneet ylioppilaslakit päässä. Kunnon työläisen juhla siis!

    Tulin juuri Tampereelle, mutta lähden huomenna takaisin luentojen jälkeen. Eli taaskaan ei ehdi nähdä. Jossain mielenhäiriössä olen tehnyt harjoittelua ja työtä päällekkäin ja täytyy mennä kiireellä takaisin poriin.....

    pitäisiköhän minunkin alkaa syksyllä käymään salilla? Ne elixian tyypit on soitelleet vaan en ole vastannut.

    VastaaPoista
  2. Niin ja materialismi on kyllä minukin paheeni. Kadehdin silti sinun tilannetta. Olen koko ajan niin paljon töissä, että nyt en ehdi kaupoille kartuttamaan materia vuortani :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!