2. toukokuuta 2007

Tori Amos on kiva

Ostin tänään Tori Amosin uuden levyn. Yritän peitellä pettymystäni siitä, etten pääse katsomaan häntä Provinssiin. Levy on kuitenkin ihan hyvä, pitkä, rosoinen, mutta hyvä. Ostin vieläpä kalliimman dvd-version. Tilillä ei pitäisi koskaan olla riittävästi rahaa levyhankintoja varten! Tuhlasin tänään muutenkin, ja kävin vielä Rossossa lounaalla (vuohenjuustotagliatelle), ja siellä olikin kaikki ateriat -50%! Olin siis maksamassa kummisedältä saamallani lounaskupongilla, mutta sainkin herkkulounaan hintaan 4,55 e, ja lounari jäi talteen myöhemmin käytettäväksi. Jee. Hävettää tosin, etten tajunnut koko tarjousta ennen kuin lasku tuotiin eteen, vaikka siitä oli isot mainokset ympäriinsä.

Vappu sitten tuli ja meni. En mennyt siihen lauantaiseen tenttiin, koska klo 22 edellisenä iltana oli vielä yli 150 sivua luettavana. Mökillä oli ihanaa, hyvää ruokaa, hyvää seuraa, sauna ja paljon kaljaa. Tosi mukava reissu, vaikka paluumatkalla tuli äärettömän paha olo autossa (ja mulla EI ollut krapulaa!). Mökkitie oli mutkainen.

Aattohulinat pitivät kiireisenä, ja sain loppujen lopuksi kasaan ihan ok asun (hylkäsin alkuperäisen ideani), tai ainakin meikin ja kampauksen. Hienoja pukuja oli kyllä lähes kaikilla! Bileet olivat hauskat, join sikana kaljaa, ENKÄ oksentanut. Tosin kotimatka oli pitkä (800 m) ja vaivalloinen, mutta pääsin kuitenkin turvallisesti perille, vaikka tie tuntuikin mahdottoman kapealta... Kotibileet on mukavia, ja on sinänsä sääli, että vappuperinne katkesi tähän vuoteen. Mutta ehkä selviämme siitä. Oli tosi hauskaa olla bileissä isossa talossa, kun on viime vuodet tottunut siihen, että ahtaudutaan pikkuruisiin yksiöihin/kaksioihin, joissa on tiivis ja hikinen tunnelma. Nyt jokaiselle riitti istuin.

Kahden tunnin päästä pitäisi lähteä töihin. Vaikka minusta tuntui, että tämä muutaman päivän "loma" rentouttikin jo onnistuneesti, voisin silti jatkaa lomailua. Toivottavasti työkaverit ovat kivoja, eikä itse työkään olisi mitään paskaa. No, sen näemme.

Tänään alkaa metamorfoosini yöeläimeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!