6. toukokuuta 2007

Morning child

Eilen oltiin hieman humputtelemassa T:n ja H:n kanssa. Oli hauskat etkot, feministinen paasaus on aina hyvä alku illalle. Loppuilta menikin sitten ns. päin helvettiä, koska päätäni alkoi (jälleen) särkeä infernaalisesti, enkä pystynyt kunnolla hengittämään Ruman savussa ja melussa. Joten lähdin kotiin hammasta purren. Unikaan ei edes tullut saman tien, joten katselin reilun tunnin kännipäissäni Frendejä ja koetin tahdonvoimalla saada särkyä loppumaan. Niin ja lääkkeellä. En kyllä tiedä, onko niitä ihan soveliasta iskeä nassuun samaan aikaan tai hieman jälkeen edellisen alkoholiannoksen. Mutta samapa se. Voisi hankkia itselleen särkylääkeaddiktion? Tai vatsahuuhtelun?

Tänään on kaunis päivä. Toukokuuta on helppo rakastaa, koska kaikki kouluasiat on jo paketissa, ja voin vain ihastella kaunista kevättä. Tosin häiritsevän paljon suoritettuja opintoja on edelleen merkitsemättä rekisteriin, nopealla laskukaavalla 18 op verran. No, kai ne sinne joskus tulee. Jos ei niin... sit ei. Who cares?

Kesätenteistä: aion käydä tekemässä 1 kpl filosofiaa, 2 kpl perinteentutkimusta ja ehkä 1-2 kpl sosiologiaa. Eihän minun edes tarvitsisi, sillä suorituksia on Kelankin mittareiden mukaan jo tarpeeksi, mutta kun kerran huvittaa, niin saa kai sitä tenttimässä käydä. Sitä voisi ajatella vaikka harrastuksena; toiset lenkkeilee tai painii, toiset käy kesätenteissä. Niin ja jotta voisin ylläpitää superihmisen imagoa, aion lisäksi tehdä jonkin verran vuoroja sairaalassa PLUS käydä keskiviikkoisin Atalpan rasvanpolttojumpassa. HAHA.

Todellisuudessa olen heinäkuuhun mennessä rappeutunut ihmisraunio, joka kokee syvää yhteenkuuluvuutta skotlantilaisiin rauniolinnoihin.

Voiskin lähteä sitten palkkarahoilla Skotlantiin. Matkaseura toivottua, jopa suotavaa. Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!