5. toukokuuta 2007

"Kuka vittu edes syö marinadia?"

Sanotaanko vain, että en ainakaan koskaan enää ala syödä lihaa. Hinkattuani nyt kolmena yönä marinadia erinäisistä linjastoista ja seinistä ja lattiasta en voi kuin yhtyä työkaverini kommenttiin. Tehkää marinadinne itse, saatana!

Ei tuo ole ihmisen työtä. Varsinkaan tuolla palkalla. Tehtaassa haisee kuollut lehmä. Enää en kylläkään pelkää, että jonkun oven takaa pöllähtäisi esiin ruumiskasoja, vaikka hajun puolesta niitä voisi luulla makoilevan yltympäriinsä. Mutta ensimmäiset yöt on nyt takana, ja aion palata töihin taas maanantaina. Voi sen kesän noinkin viettää. Kunhan opin hommiin, mutta onhan tässä hetki aikaa opetella.

Tänä aamuna kävelin lihakset kipeydestä pinkeinä 4,5 kilometrin matkan kotiin. Aamun ensimmäinen bussi olisi mennyt vasta 5.30, johon aikaan olinkin sitten jo kotona lukemassa aamun Hesaria. Käveleminen olisi ollut ihan kivaa, jos iPodissa olisi ollut virtaa. (Siinä on ylipäänsä aivan helvetin huono akku, lievästi vittumaista!) Niin ja jos ohiajaneista autoista ei olisi vilkuiltu, kuinka känniseltä näytin... Kesäaamut ovat kauniita. Niitä näen tulevien kuukausien aikana viisi kertaa viikossa, ehkä viehätys haihtuu.

Perjantaiaamuna kävin tekemässä saksan tentin, ei ollut kuulkaas herkkua. Nukuin 1 h 45 min ennen sitä. Kai se läpi meni.

Olohuoneessa on uudet verhot ja tänään lähden juomaan viinaa.

1 kommentti:

  1. Voi-itku.
    Tyhmää et sulla on tyhmää.
    :(
    Tässä kontekstissa mä tuon sulle LISÄÄ Velkoa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!