2. maaliskuuta 2006

You've got to dig deeper

On hieman taas jäänyt elämästä raportointi. Suurimpana syynä se, ettei sellaista ole. hm? No, on sentään jonkunmoinen. Siinä elämässä käyn uimassa ja koetan laihduttaa ja parantaa kuntoa. Luen pääsykokeisiin pää sauhuten, unohdan lukemani samassa hetkessä, käyn kaupassa kun on rahaa ja ostan sieltä joka kerta samat tuotteet. Kuuntelen musiikkia, koetan keksiä mistä pitäisin eniten, en osaa päättää. Suututtaa idioottimaiset tv-ohjelmat ja tyhmät ihmiset. Koulunkäynti. Sotkuisuus, aikaansaamattomuus... viikonloput poissa V:n luota.

Miksiköhän pitää olla sellainen pelkosäkki? Mietin jo valmiiksi kaikkea tulevaa, suren tietysti, vaikken vielä ole päässyt edes kouluun, joka meidät erottaa. Silti väännän itkua joka ilta peiton alla. Ja päällä. Paskamaista.

--

Äsken keitin kaakaota; lämppäsin maitoa mikrossa, se alkoi tapansa mukaan kiehua yli, pysäytin mikron ja otin kupin ulos. Lisäsin lusikallisen kaakaojauhetta ja koko homma alkoi kuplia kuin tulivuori! Maito valui reunojen yli kuin laava, tiskipöydän kautta lattialle. No, en saanut kaakaota, mutta tulipa pyyhittyä lattia uunin takaa.

--

Viikonloppuna ajattelin olla taas kerran kiva ja mukava. Saa nähdä onnistuuko se. Ehkä vain hautaudun kirjani taakse ja tarkkailen sieltä nykynuorisoa.


Täytän sunnuntaina 21.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!