7. maaliskuuta 2006

Ilman sinua olen lyijyä


Olen ihan rakastunut tähän SMG:n levyyn.

Tulee niin hyvä mieli, kun tätä kuuntelee. Kaunista laulua, ihania sanoja. Kaikki tuntuisi olevan niin hyvin juuri nyt. Kun vaan vielä V:n saisi viereen, kaikki olisi täydellistä. Kliseistä.

Huomenna saan uuden reseptin terveyskeskuksesta. Toivottavasti luvattu geeli auttaa tähän kipuun. Burana 600 ei auta, ainoastaan väsyttää kovasti. Pitää heti aamulla mennä sitä kautta. Niin, tosiaan, ajattelin huomenna kammeta itseni kouluun. Tuntuu pahalta tavallaan lintsata sieltä niin paljon, mutta toisaalta sillä ei ole mitään väliä. Mielummin luen Rantarosvoja. Yliopistoon on päästävä. Näin on.

Tänään kävin uimassakin taas, ostin mummin synttärilahjarahoilla sarjalipun. Onpa jokin innostamassa uusiin käynteihin. Olen myös päättänyt ostaa kävelysauvat. Kyllä! Keski-ikä alkaa 21-vuotiaana. Tai sitten olen alistunut siihen, että niiden kanssa lenkkeily on ehkä tehokkaampaa. Äiti on onnellinen, vuosien aivopesu on lopulta tuottanut tulosta. Huomenna ajattelin käydä ne mukaani nappaamassa paikallisesta urheiluliikkeestä.

Katselin tänään muutaman dvd:n Muumeja. Ai että mitä nostalgiaa. Siinä on sitten hauska sarja! Jos niitä lapsia joskus on, ne pakotetaan kyllä katsomaan boheemin muumiperheen epäsovinnaisia kolttosia pokemonien sijaan. Tai sitten voi olla, ettei siihen asiaan ole äiskällä puuttumista pitemmän päälle...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!