29. maaliskuuta 2006

The Sound of the Drums

Sain tänään viestin Orimattilassa asuvalta ranskattarelta, joka tahtoisi siskonsa kanssa tulla käymään Porvoossa ja kysyi, voinko heidät majoittaa. Olen siis rekisteröitynyt Hospitality Clubiin, enkä uskonut sen koskaan kantavan hedelmää. No, vastasin toki myöntävästi, katsotaan, josko he ensi viikolla ilmaantuisivat tänne.

Tämä päivä on ollut parempi kuin eilinen, mitä nyt kimpaannuin typerälle kirjastonhoitajalle, joka alkoi urputtaa lainaamieni levyjen määrästä. Suutuin, koska 1) Missään ei lue 15 levyn rajoitusta (arvasin kyllä jonkin sellaisen olevan mahdollinen, mutta kun mitään ei kukaan sanonut, en välittänyt asiasta). 2) Ei vissiinkään ole minun vikani, jos kirjastontädit eivät näe jo lainassa olevia teoksia samalla ohjelmalla kuin parhaillaan lainattavia.
Että näin.

Olen kirjoitellut avustushakemuksia, muistiinpanoja Suursaaren suurhaaksirikosta ja sukelluskomissaari Sommarista (aika mulkku mies), pyöritellyt peukaloita, syönyt pahaa ruokaa jne. Järvenpäähän täytyy vielä lähteä, ei huvittaisi kun tiet ovat loskasta liukkaat eikä menopelini ole suoranaisesti mikään villipeto noissa oloissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!