10. marraskuuta 2012

Muistutus!Arvoisa herrasväki, vielä on reilu vuorokausi aikaa osallistua Satasen sitaattiarvontaani täällä. Tarkemmin siis huomisiltaan 11.11. klo 18.00 saakka.

Arvontapalkinto, Anna Kareninaa siteeraava juliste, on livenä vieläkin upeampi kuin kuvassa – julistelähetys saapui lopultakin torstaina. Kyllä on hiano, kuulkaa! Tämä ja muut Evan Robertsonin upeudet löytyvät täältä. (Tämä ei ole maksettu mainos, vaan tyytyväisen kuluttajan vinkki toisille kuluttajille.)

Oih, on viikonloppu. Tekisi mieleni käpertyä sohvannurkkaan lukemaan, mutta ei. Seuraavaksi ohjelmistossa on kahdeksan oppitunnin tuntisuunnitelmien vääntöä, sillä menen ensi viikolla pariksi päiväksi sijaistamaan historiaa ja yhteiskuntaoppia. Kivaa! Etenkin oman aineen sijaistaminen ja etenkin se, että on aikaa miettiä etukäteen, mitä tekee. Ensi viikolla on muutenkin aika jänniä juttuja luvassa työelämän suhteen, eilinen päivä oli monin tavoin erikoinen. Mutta siitä lisää sitten, kun asiat varmistuvat. (Vihjeenä kuitenkin, että nykyisin tuntuu taas kivalta vastata puhelimeen, kun jokin tuntematon numero soittaa – siellä ei välttämättä olekaan aina lehtimyyjä.)

Mutta nyt ei muuta kuin hopi hopi kirjallisuussitaatteja arvontaan jättämään ja/tai mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. onni suosi sinua mun blogissa, käypä laittaa mulle s.postiin osoitteesi, niin saat kirjan =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!