23. maaliskuuta 2010

Dreihundert.

Terve vaan te anonyymit tyypit.

Tämä on kolmassadas kirjoitukseni tähän blogiin. Jännittävää! Neljän vuoden ahkeroinnilla ei lainkaan huonommin. Ja ilmeisesti joku näitä tekstejä käy lukemassakin, kun tuo kävijälaskuri tuossa raksuttaa. Ihan vaan pikkuvinkkinä, että saa niitä kommenttejakin jättää. Tosin ymmärrän, ettei harrastamani arkipäivän kuonan kaato välttämättä ole mikään inspiroivin mahdollinen blogiformaatti. Mutta sen kanssa on vain elettävä, koska en harrasta sen enempää muotia tai lifestyleakaan.

No eilen harrastin lifestylea sen verran, että siirsin hieman huonekaluja paikasta toiseen sen verran, mitä se nyt yksinäiselle naisihmiselle on mahdollista. Tulipa samalla tyhjennettyä cd-hylly, jossa oli, krhm, aika paljon pölyä (tarkalleen ottaen 5,5 kuukauden pölyt, kertaakaan en sitä ollut pyyhkinyt sen jälkeen, kun muuttopäivänä iskin levyt paikoilleen). Joka tapauksessa muutoksen syynä oli tarve saada paikka uudelle perheenjäsenelleni, Philipsin tv:lle. Päätin, että samainen pölyinen 5,5 kuukauden televisioton elämä saa nyt päättyä, ja kun tädiltäni ja kummisedältäni sopivasti vapautui ihan suhteellisen uusi tv, adoptoin sen itselleni. Digiboksin hain Marilta pitkäaikaislainasta ja eilen virittelin koko komeuden kasaan. Ensimmäisenä ruudusta pompsahti täysin pyytämättä ja yllättäen TV7 ja Israelin toivon tähden: Yossi Ovadia. Messiaaninen pastori Galileasta. (Kyllä, oli pakko etsiä tämäkin tieto intternetin ihmemaailmasta ja nyt kun sen tänne kirjoitin, blogini löytyy tietenkin jatkossa Googlesta jollain aiheeseen liittyvillä hakusanoilla, heti sieltä "perse kiinnostaa" osion vierestä.) (Joku überpervo saattaisi googlettaa noita yhdessä, kokeilkaapa vaan.) Vaihdoin kanavaa, kun siihen kikatukseltani kykenin ja vietin oikein mukavan illan tv:n ääressä ja ilmeisesti koukutuin saman tien True Bloodiin. Cool. Tämä tietää hyvää vallan kiireiselle elämälleni, mutta onneksi olen juuri päättänyt, ettei kiirettä tarvitse olla, jos niin ei tahdo (kts. edellinen postaus). Tosin lauantainen metafysiikan tentti kutkuttelee mukavasti takaraivossa, ja on tässä kaikenlaista muutakin puuhailtavaa... mmmm...

Mitäs sieltä tv:stä tänään tuleekaan?

5 kommenttia:

 1. True Blood on musta kas jännä! Sehän jopa ottaa hienoisessa määrin kantaa vähemmistöasioihin USA:ssa. No joo, oikeesti kyllä katson sitä sen Billin takia.

  //Linda

  VastaaPoista
 2. "Pastorin perse kiinnostaa" olisi mielenkiintoinen hakukohde. Olen muuten aivan hukassa nyt kun missaan Housen sekä tällä viikolla taitoluistelun Torinon MM-kisat (vähän mainostan, katsokaa ihmiset kaunista luistelua!). Saanko tulla vaikka tunnin käynnille torstaina, etten täysin hajoa uuteen tyhjyyden tunteeseen?

  Mari

  VastaaPoista
 3. Linda: huomasin saman. Diggasin myös harvemmin viihdetuubassa esiintyvästä etelän aksentista. Billistä en sano vielä mitään, ensi viikolla tiukemman analyysin kanssa kenties ;)

  Mari: Hyvin mahdollista, että saat tulla. Kunhan et tuo tv-lupatarkastajaa mukanasi.

  (No niin, ja sanavahvistuksena "sperses". Joopa joo.)

  VastaaPoista
 4. Paavin perse kiinnostaa.

  Paitsi ettei se taida käydä kakalla kun se on niin pyhä.

  VastaaPoista
 5. Tuskinpa vaan käy, ja jos käykin, niin sillä on varmaan oma pyllynpyyhkijä. (Kustaa Vaasallakin oli!)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!