27. tammikuuta 2010

Hetkellinen purkaus

Nukuin sitten päiväunet puoli kahdeksasta vähän vaille kymmeneen. Uskomatonta. Onkohan minulla jokin puute, muunkin kuin unen? YTHS:lläkään ei pysty mitenkään iisisti otattamaan hemoglobiinia, tarttis lähetteen labraan. Mielestäni syön kuin hevonen (mikä näkyy esim. painonnousuna, perkele) ja vieläpä ihan terveellisten sääntöjen mukaan, mutta en sitten tiedä. Tai sitten se on tuo pureva pakkanen, joka iskee luihin ja ytimiin. Hrrr. Paleltaa jo valmiiksi ajatus huomisesta, kun menen ensin luennolle ja sieltä Helsinkiin jonottamaan Ateneumiin. Jos nyt sitten kuitenkin ne Pablot tsekkaisi.

Minun olisi pitänyt tänään kirjoittaa sitä esseetä. Niin. No, en ole kirjoittanut, en avannut koko tiedostoa. Enkä avaa. Perjantai-iltana sitten, töiden jälkeen sata lasissa. Ei huvittaisi luovuttaakaan enää tässä vaiheessa, kun kuitenkin olen aikamoisen pohjatyön sitä varten tehnyt. Kolme sivua taitaa olla kasassa, minimivaatimus on 12. Huoh. Antakaa aikaa ja tyhjiä päiviä kalenteriin! Ei niitä taida tulla, tenttejä pukkaa viikoittain vielä hetken aikaa. Ei olisi pitänyt antaa syksyn surkeuden viedä mukanaan, nythän se kostautuu. Miksi en aiemmin ollut varmempi tulevasta ja suorittanut oikeita asioita?

Uudessa Imagessa on kaverini hienoja kuvia. Toiset ne osaa.

2 kommenttia:

  1. Et ole yksin. Mä uskon että tolla kammottavalla ilmalla on osuutta asiaan. Oon itsekin ihan loppu koko ajan, vaikka en tee MITÄÄN. Okei, käyn koulussa ja töissä epäsäännöllisen säännöllisesti, mutta muuten EN MITÄÄN. Vois vaan nukkua koko ajan. Kouluhommat ja tentit painaa päälle, mutta niiden tekemisen sijaan päivitän facebookin etusivua puolen minuttin välein ja tuijotan sitä ku jossain transsissa. Ku ei sekään nyt niin varsinaisesti kiinnosta :D Kai tästä talviunesta joskus herää.. Mut kohta synttärit! Sillon ei nukuta! <3

    VastaaPoista
  2. Se voi olla, pimeys ja viima on aika haastava combo. Ei-mitään tekeminen on pelottavan yleistä, mutta toisaalta näissä epäinhimillisissä olosuhteissa se kai on ihan hyväksyttävää - kyllähän ihmisen täytyy jotenkin tästäkin vuodenajasta selvitä.

    Toisaalta, kuten tänään koettiin, asioiden tekeminenkään ei välttämättä toimi, jos homma kusee. Turhauttaa. Hukkaan menee se vähäinenkin energia.

    Haluan aurinkoa! Nyt heti! (Tai synttärit, silloin saa edes pitää hassua hattua!)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!