2. elokuuta 2007

Niinpä...

... sain sitten loppuviikon sairaslomaa ja hoitavaa geeliä. Kävin yliopistolla hakemassa uuden lukuvuositarran sekä paperisen opinto-ohjelman. Pääaineeni taitaa olla aika paska, ei juuri mitään kiinnostavaa tarjolla KOKO VUONNA. Toivottavasti tilanne muuttuu vielä. No, proseminaari alkaa ainakin.

Nukuin viisi tuntia. Heräsin siihen, kun eilinen musta kissa naukui avoimen ikkunan takana. Kun yritin mennä lähemmäs, se lähti karkuun. Onkohan se karannut joltakin?

Huomenna menen työhaastatteluun ja poikakaverini kainaloon. Aika kiva päivä. Lauantaina eräjormailemaan.

Epätodellinen olo: pitäisi kohta olla kapuamassa portaita bussipysäkille ja töihin. Sen sijaan juttelen kissalleni, pesen pyykkiä ja kohta alan katsoa televisiota. Televisiota! Olen katsonut televisiota viimeksi joskus kuukausi sitten. Tänään aion katsoa Simpsonit, Teho-osaston, Sinkkuelämää ja CSI:Miamin. Olen lähes normaali.

4 kommenttia:

 1. Millasella aiheella lähet proseminariin niinku??

  Terveisin, En ole tarpeeksi kypsä tohon hommaan ennen vuotta 2015

  VastaaPoista
 2. Aihe on mitätön sivuseikka! Kuka tollasiin yksityiskohtiin puuttuu, niinku?

  En tiedä siis. Odotan valaistumista.

  VastaaPoista
 3. Åk! Helpottavaa tietää, hehe.

  Ja sitä piti kans kysymäni, et mihin pääsit töihin? Haen kans töitä niinku viiden hakemuksen päivätahtia. Et olis vaikka varaa salaattiin joka viikko niinku lääkäreillä.

  VastaaPoista
 4. Menen koulutustamme vastaaviin töihin siivoamaan aamuisin pientä keskustan teatteria, kolme tuntia päivässä joka arkipäivä. Et ei mitään huisaa, mutta sen verran, että pysyn vedessä, leivässä ja Ekosähkössä. Ja sain veroprosenttinikin pienemmäksi. Kiitos Jyrki!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!