14. joulukuuta 2009

Rakastan kirppareita. Oikeasti. Miten voi olla näin hyvä tuuri, että aina löydän jotakin kivaa, kun menen kirpparoimaan? Hyvä mieli. Jee! (Tämä on taas tietenkin jotain korkeamman henkimaailman asioita, eli kun puhun asiasta ääneen, onni kääntyy. Ha.)Hauska lötkö ja pitkä t-paita herkkuvärisenä 3,5 euroa.

Hieman lyhyempi malli, yhtä kiva kuitenkin. 3 euroa.


Taas kerran sorruin ostamaan uuden olkalaukun. Oppisinkohan joskus säännöstelemään? Sitäpaitsi en edes tarvitse tällaisia pieniä laukkuja, mielummin sellaisen suuren, johon mahtuvat luentotarpeet ja pari kirjaa. 3 euroa maksoi joka tapauksessa, ja V:lle tiedoksi, että aion käyttää tätä(kin)!


Suloinen hiussolki lettiäni kontrolloimaan, 2 euroa.


Kunnolla roikkuvat korvikset, 2,5 euroa.


Tämä menee nyt osastolle todellista krääsää, mutta tulipahan nappaistua mukaan. Kynttilänjalka siis, 2 euroa.

Näitten lisäksi löytyi kolme uusinta Fit-lehteä 4,5 eurolla. Siirrynkin nyt lueskelemaan niitä ja hankkimaan lisää inspiraatiota liikkumiseen.

Kirpparit rulettaa!

4 kommenttia:

 1. Kirppareilta tosiaan löytää melkein aina jotain(; Toi punanen paita on ihana! Löytäisköhän niitä mistään..:D

  VastaaPoista
 2. No, niinpä! :) Onneksi löytyy, muuten voisi kiinnostus vähentyä radikaalisti.

  Paita on Gina Tricotin, joten saattaapa niitä vielä muualtakin löytyä!

  VastaaPoista
 3. Hieno tuo vihreä laukku!

  Olen nyt tullut siihen tulokseen myös, että Radio Kirppis on laskenut tasoaan melko paljon. Siellä on aika huonoa tavaraa, kallista, tila on tolkuttoman suuri ja myyjät ovat niin ilkeitä, että ei tee mieli mennä kassalle + olen varma että sieltä varastetaan aika paljon tavaraa, koska ainakaan itse en ole saanut lukuja täsmäämään kun olen vienyt tavaroita myyntiin.

  VastaaPoista
 4. Olen aika pitkälti samoilla linjoilla, Radiokirppikselle ei ole edes kivaa mennä, kun siellä on niin nihkeä meininki. Ja henkilökunta on aivan ala-arvoisen huonokäytöksistä. Ehkä se on niillä joku perehdytyksessä annettava ohjeistus? Ainoa hyvä puoli siinä lafkassa on, että jos sieltä jotakin löytää, ostokset voi maksaa kortilla.

  Mulla mitään käteistä ikinä oo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!