1. huhtikuuta 2007

Tähän naseva otsikko

Aprillia ja kuravettä!

En ole ikinä pitänyt aprillipäivästä. Minua kun on niin turkasen helppo huijata. Sinisilmäinen idiootti. Älkää siis yrittäkö, suutun.

Viikonloppu on mennyt jälleen hujauksessa. Perjantaina olin iltavuorossa paikallisessa yliopistollisessa sairaalassa, laitoshuoltajana tietenkin. Tarjosivat kesätyötä kyseisen kuntayhtymän palkkalistoilta, mutta koska olen lupautunut jo yövuoroon makkarankuorien sekaan, kieltäydyin. Sanoin kyllä olevani valmis lyhyisiin sijaisuuksiin ja sieltähän ne lätkäisivät vuorot perjantaille ja huomiselle! Rahaa tarvitsenkin tyhjähkön pankkitilini täytteeksi (vaikka veroja meneekin 31,5%), ja onhan työnteko ihan mukavaakin. Uusi paikka tietenkin aina jännittää, mutta hyvinhän se moppi kädessä pysyi, ja sai taas jutella potilaiden kanssa. Mummoilla ja papoilla riittää aina juttua, ja minulla taas on aikaa heitä kuunnella, joten homma toimii. Toivottavasti sijaisuuksia tulisi enemmänkin. Kesällä olen tosin varmasti aika poikki yötyön takia, mutta rahanahneuksissani saatan jopa suostua, jos tarjoavat vuoroja. Ja syksyllä on tarkoitus paahtaa niin monella kurssilla, että vapaita päiviä tuskin tulee, mutta yksittäisiä päiviä on aina mahdollista irrottaa. Plusplus on miellyttävää tehdä työtä, jolla on sairaalan tapaisessa instituutiossa todellakin merkitystä, vaikka se ei osakseen arvostusta saakaan.

Eilen oli kulttuuriantropologian tentti, joka meni omalla arvosteluasteikollani todella hyvin! Kyllä tulee hyvä mieli, jos onnistuu jossakin. Katsotaan nyt, mitä arvosanoja siitä jaetaan, mutta ainakin tiedän oppineeni tenttikirjoista jotakin, jonka muistan vielä tentin jälkeenkin. Jiihaa!

Aika hurahtaa nopeasti. Kuukauden päästä aloitan jo kesätyöt. Hui. Toivottavasti siellä on mukavaa. Muuten syön pääni, koska olisin voinut olla töissä myös sairaalassa. No, eiköhän se siitä sutviinnu. Pahemmistakin paikoista on selvitty. Ja sitä ennen pitäisi kuitenkin vielä kirjoittaa yksi luentopäiväkirja, kuusi elämäkertaa, tehdä neljä tenttiä ja ja ja ja ja ja ja ............

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!